Oferim ajutor familiilor indoliate.

Repatrieri Decedati – Transport Funerar International

Repatriere Decedati RomaniaAsiguram servicii de repatriere pentru persoanele decedate in strainatate cat si a persoanelor straine decedate in Romania.

Serviciile de repatriere decedati:
-transport international cu autospeciale funerare
-transport aeronautic international
-acte necesare repatriere

Contactati-ne acum si va putem oferi consultanta gratuita pentru a putea planifica repatrierea.

Serviciile firmei noastre asigura transportul funerar international atat pe cale aeriana cat si teresta. Daca aveti nevoie va putem pune la dispozitie si serviciul de transport cenusa daca s-a optat pentru incinerare.

Repatrierea cenusii presupune ridicarea ramasitelor pamantesti si inmanarea acestora familiilor personelor decedate. Dispunem de experienta in acest domeniu si de parteneriate cu companii aeriene, crematorii si institutii guvernamentale din intreaga lume astfel incat sa va putem oferi cele mai bune, prompte si de calitate servicii privind transportul, incinerarea si repatrierea cenusii.

Repatriere Decedati :

Cu totii ne dorim sa avem un trai de invidiat si sa putem sa ne mandrim la sfarsitul vietii cu reusitele noastre la care am lucrat din greu.Din nefericire multi oameni considera ca drumul spre succes incepe nu din tara natala, ci din strainatate si aleg sa plece pentru a-si indeplini visurile.Fie ei studenti care isi incep viata facand parte din facultati renumite din tari care le promit locuri de munca si salarii avantajoase, fie ei adulti care considera ca locurile de munca din strainatate le ofera mai multe avantaje, multi romani aleg sa isi intemeieze familii si sa munceasca in Europa sau peste ocean.Romania este o tara cu una dintre cele mai mari rate de crestere a diasporei din intregul continent European fapt ce confirma dorinta de afirmare a cetatenilor plecati peste hotare.

Totodata este de la sine inteles ca si rata mortalitatii de peste hotare creste odata cu plecarea populatiei romane, iar din nefericire acest eveniment se intampla in fiecare luna, familiile indoliate nestiind cum sa procedeze in astfel de situatii.

Pentru inceput, noi va sfatuim sa luati o gura de aer proaspat si sa va analizati urmatoarea miscare. Cel mai important este sa va calmati si sa cautati un sprijin atat moral cat si o firma care sa va ajute sa va aduceti aproape persoana care a trecut in nefiinta. Lucrul cel mai crucial intr-un astfel de proces este informarea!Informati-va de la cunostinte care au trecut printr-un eveniment asemanator, intrebati firmele de pompe funebre despre ce necesita acest proces si cum se efectueaza, ce includ pachetele promovate de acestia si desigur care sunt costurile unei repatrieri. Suntem convinsi ca in aceste momente cruciale ati da si luna de pe cer pentru a va asigura ca persoana iubita va avea o slujba si o inmormantare asa cum i se cuvine, dar nu trebuie sa va lasati convinsi de orice firma de pompe funebre. Procesul de repatriere trebuie sa fie unul calitativ si serviciile trebuie respecte raportul calitate-pret.

Noi”Funerare Bucuresti” reprezentam una dintre cele mai profesionaliste firme de pompe funebre care se ocupa, de asemenea si cu repatrierea persoanelor decedate in straintate.Va oferim servicii de inalta calitate, iar experienta noastra de peste 15 ani de zile in domeniul pompelor funebre constituie un criteriu important care va asigura faptul ca suntem profesionisti cu fiecare client care ne cere ajutorul.Firma noastra detine contracte peste tot in lume, de la Statele Unite ale Americii pana in Europa, astfel procesul de repatriere se poate efectua din orice tara, prin mijloace de transport atat terestre cat si aeriane.

Firma noastra formata numai din angajati profesionisti se va ocupa de toate demersurile repatrierii dupa ce ne-ati adus la cunoastere toate informatiile necesare legate de corpul neinsufletit, noi oferindu-va, totodata, consultanta in legatura cu produsele si serviciile care v-ar fi de folos.

Astfel, sicriul constituie unul dintre cele mai importante produse deoarece si costul repatrierii se va calcula in functie de dimensiunea si de materialul acestuia.Fiind unul dintre produsele cu care se va face transportarea persoanei decedate dintr-o tara in alta.

Cosmetizarea si imbalsamarea se va face in tara in care persoana a decedat, iar in cazul in care nu este posibila deplasarea personala a familiei, firma noastra se va ocupa de intreaga procedura, folosind numai produse de calitate.

Compania noastra care se ocupa cu servicii de repatriere decedati stabileste costurile in functie de kilometri parcursi, trupul neinsufletit fiind transportat intr-o masina omologata, destinata special transportului de acest tip, fiind dotata cu un sistem frigorific.

Eliberarea documentelor constituie un cost care poate varia in functie de zona, astfel preturile din capitala unei tari pot fi mai mari fata de un oras mai mic.Aceste taxe sunt percepute pentru elibarea documentelor necesare precum:certificatul de deces international, certificatul de constatator deces, pasaportul mortuar.

In urma unor studii ample, rezultatele statistice arata ca mai mult de 1 milion de romani sunt plecati atat in Spania cat si in Italia.Pe baza statisticilor optinute va putem prezenta doua exemple de oferte de repatriere decedati din tarile respective catre Romania.Astfel, pentru repatrierea trupului neinsufletit din Spania, va trebui sa contactati Consulatul Romaniei si sa inregistrati decesul in tara respectiva.Odata anuntate, Ambasada sau Consulatul Romaniei vor elibera un certificat de deces romanesc, care va functiona doar dupa ce familia va prezenta certificatul de deces din tara respectiva.Echipa noastra va efectua urmatorii pasi care va vor ajuta sa aduceti acasa persoana draga.In primul rand, se va face ridicarea trupului si ducerea acestuia la morga, apoi va urma procesul de imbalsamare si cosmetizare.Se vor intocmi actele necesare repatrierii si se vor obtine certificatele care vor face posibil transportul catre tara natala.

In cazul in care persoana decedata se afla in Italia,pentru procesul de repatriere decedati vor fi necesare urmatoarele acte:certificatul de casatorie, certificatul de nastere si cartea de identitate, certificatul de deces eliberat de autoritatile din tara respectiva, traducerea legalizata a certificatului de deces, taxa de timbre si pasaportul mortuar.Restul procesului va fi realizat de catre echipa noastra care se va asigura ca totul va fi bine pus la punct si situatia va fi manevrata intr-o maniera cat mai profesionista.

Repatriere decedati se va desfasura in urma semnarii unui contract dintre firma si familia defunctului, in care vor fi specificate serviciile acordate, produsele alese, timpul necesar aducerii trupului neinsufletit, dar si metoda prin care se va face transportul.Transportul aerian este inclus in ofertele noastre, avand contracte cu firme care se ocupa de astfel de cazuri, trupul neinsufletit fiind adus in cele mai bune si igienice conditii.

Firma noastra”Funerare Bucuresti”se ocupa pana la cel mai mic detaliu de fiecare dorinta a clientilor care ne solicita ajutorul.Cei 15 ani de experienta in domeniu ne-au ajutat sa ne perfectionam si sa descoperim mai usor nevoile fiecarui client.Suntem alaturi de dumneavoastra si dorim sa va transformam aceasta experienta intr-una cu cat mai putin neplacuta, oferindu-va sfaturi in legatura cu pachetele noastre funerare, produsele noastre de inalta calitate, dar si sfaturi care sa va ajute sa treceti peste acest eveniment neplacut si sa va faca sa realizati ca persoana iubita s-a dus intr-un loc mai bun.

Transport international Austria:  Viena, Passau, Linz, Viena, Salzburg,  Wels, St. Polten, Villach, Lustenau,  Bludenz, Innbruck , etc.

Transport international Olanda: Amsterdam, Amersfoort, Rotterdam, Dordrecht, Breda, Tilburg, Eindhoven, Venlo, Haga, Utrecht, etc.

Transport international Belgia: Saint Truiden, Hasselt, Genk, Bruxelles, Kortrijk, Waregem, Leuven, Lummen, Heerlen, Charleroi, Namur, Liege, etc.

Transport international Anglia: Liverpool, Manchester, Stoke, Wolverhampton, Birmingham, Coventry, Cardiff, Newport, Bristol, Swindon, Reading, Norwich, Cambridge, Londra, Southampton, Winchester, Basingstoke, Croydon, Maidstone, Ashford, Dover, Calais, Dunkirk , etc.

Transport international Spania: Madrid, Guadalajara, Zaragoza, Bilbao, Eibar, Sevilla, Linares, Albacete, Valencia, Tarragona, Barcelona, etc.

Transport international Italia: Roma, Arezzo, Firenze, Bologna, Ferrara, Torino, Milano, Monza, Bergamo, Brescia, Verona, Vicenza, Padova, Brescia – Treviso, etc.

Acestea sunt doar o parte din orasele pe care le tranzitam, firma noastra avand posibilitatea de a se ocupa de transport international in/din orice orase din aceste tari si nu numai, la cerere.

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image