Oferim ajutor familiilor indoliate.

Servicii Funerare

De ce sa alegi o firma de pompe funebre in Bucuresti?  De ce sa nu te ocupi singur de inmormantare in cazul unui decs si de ce sa apelezi la serviciile pe care le ofera acestea?

pompe funebre ilfovIn primul rand, deoarece o astfel de perioada este una nefericita pentru orice familie si o firma ce ofera  servicii funerare Bucuresti poate sa se ocupe de tot ceea ce este necesar fara ca familia sa mai aiba si aceasta grija. Firma noastra cu o vechime destul de mare in acest domeniu va ofera consultanta de specialitate, si este la dispozia dumneavoastra 24/24h pentru a va oferi asistenta non stop astfel incat sa dispuneti de toate informatiile necesare.  In momentele in care va confruntati cu decesul unei persoane fie ca este un eveniment neasteptat sau este unul care se anunta a fi foarte apropiat din cauza unor anumite probleme de sanatate avea nevoie de informatii care se vor dovedi a fi utile in vederea organizarii unei inmormantari. In astfel de conditii, firma noastra ofera servicii funerare Bucuresti printre care si  servicii de manipulare si transport funerar. Personalul din cadrul firmelor funerare sunt cele care se ocupa de manipularea sicriului pas cu pas, pornind de la preluarea si pana la depunerea la cimitir sau la capela. Oferim transport funerar Bucuresti, conform normelor de igiena si legale, acesta fiind asigurat cu autovehicole funerare specializate ce sunt omologate si autorizate si care respecta toate normele legislatiilor in vigoare.
Ne ocupam de asemenea si de toaletarea persoanei decedate, activitati ce se pot efectua de catre persoane specializate ale firmei ce ofera servicii funerare. Firma pune la dispozitia familiilor diverse modele de sicrie, fabricate din diferite esente lemnoase, diverse culori, dimensiuni, complet echipate. Firma noastra de pompe funebre Bucuresti ofera clientilor si serviciul de repatriere, prcum sic el de incinerare, tot noi fiind ce care se pot ocupa de toate documentele necesare in fiecare dintre cazuri.

Din dorinta de a va oferi un serviciu funerar complet va punem la dispozitie cele necesare pentru ceremonialul funerar respectiv: imbracat, barbierit), asigurarea produselor necesare pentru inmormantare precum : sicriu, cruce, colaci, prosoape preot, prosoape mici, batiste si banuti, lumanari, doliu (pentru usa si pentru pus in piept), etc.

Ne puteti contacta la: 0769.337.430

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image