Oferim ajutor familiilor indoliate.

Situatii critice ce apar la o inmormantare

Daca vreodata ai avut impresia ca nimic pe lumea asta nu te poate afecta ar fi trebuit sa te gandesti chiar si la cele mai groaznice intamplari chiar daca esti un optimist incurabil. De obicei problemele cele mai grave si complicate apar exact atunci cand avem senzatia ca am depasit toate obstacolele si ca nimic rau nu se mai poate intampla.

De altfel nimeni nu isi doreste probleme sau o existenta dificila, grea, dar se intampla ca la un moment dat sa pierzi o persoana draga la care nici nu te asteptai.  Si cum din moment ce tot mai multe persoane se indreapta catre slujbele din strainatate esti nevoit sa apelezi la repatriere decedati Franta pentru a aduce acasa trupul neinsufletit al respectivei persoane.

Si cum asta nu ar fi fost de ajuns tot voi trebuie sa va ganditi si sa va pregatiti pentru intregul proces de inmormantare si tot ce presupune acesta. Oricat de greu ar fi in astfel de situatii trebuie sa-ti pastrezi cumpatul si sa incerci pe cat posibil sa iei deciziile cele mai bune care sa-ti vina in ajutor si nu care sa te afunde in diverse probleme.

O astfel de situatie este resimtita mult mai profund de acele persoane ce sunt singure, nu cunosc pe nimeni care sa le sara in ajutor, si de altfel intr-un fel sau altul sunt obligate sa se descurce singure in orice moment si implicit si in situatii de genul acesta. Poate ca nimeni nu este indreptatit sa-si dea cu parerea sau sa caute raspunsuri acolo unde stiu deja ca nu vor afla niciodata unul.

Dar daca cineva se ofera sa va sprijine si sa va ajute in astfel de situatii nu ar trebui sa il indepartati, mai ales ca respectiva persoana s-ar putea sa va aduca la cunostinta servicii de care voi nici nu gandeati ca ar exista pe piata. Bineinteles exista posibilitatea sa traversati ceva mai usor acest gen de tragedii, daca ati avea in calcul contactarea unor specialisti care sa se ocupe in locul vostru de inmormantare.

Poate ca socul mult prea mare nu va lasa sa ganditi ceva mai obiectiv si nici macar nu veti lua in seama o astfel de informatie. Dar daca veti avea rabdarea necesara sa analizati putin lucrurile veti intelege ca in mare parte specialistii din domeniul funerar se pot ocupa de:

  • inmormantarea propriu –zisa, cu tot ce include un astfel de proces;
  • transportul funerar international si nu numai;
  • depozitarea mortului intr-un spatiu adecvat si conform legii in vigoare;
  • imbalsamarea trupului neinsufletit;
  • folosirea tuturor substantelor, pentru procedeul de mai sus, ce sunt conforme cu legile statului;

Si poate ca pe moment nu o sa intelegeti cat de importante sunt toate aceste lucruri, mai cu seama ca nu ne putem ocupa de toate astea. Si nici nu avem toate instrumentele necesare pentru a realiza singuri repatrierea decedatului, dar toate astea or sa va prinda bine daca le contractati.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image