Oferim ajutor familiilor indoliate.

Un vis spulberat

Sunt momente in care avem senzatia ca lucrurile pe care e-am tot facut se intorc impotriva noastra. De cate ori intampinam probleme ceva mai grave si de cate ori incercam cumva sa iesim din ele, ne dam seama ca in incercarea noastra de a face lucrurile bine mai rau ne afundam. Si asta pentru ca in mai toate cazurile exista riscul sa pierdem ceva sau pe cineva foarte important pentru noi, pentru existenta noastra. Si impactul pe care il are respectiva persoana asupra starii noastre este unul foarte mare.

De obicei ne dam seama de toate aceste lucruri exact in acel moment cand totul pare imposibil si nu se mai poate face nimic. Cam asa se intampla de fiecare data. Din pacate ne dam seama de toate aceste lucruri mult mai tarziu  decat ne-am imaginat. Si cu cat intelegem asta mult prea tarziu cu atat ne dispretuim si mai mult pentru ca n-am stiut sau poate n-am vrut sa pretuim mai mult ceea ce aveam. Cand se intampla asta nu stim ce ar mai trebui sa facem si tindem sa facem din durerea noastra o adevarata tragedie.

Din pacate in loc sa administram respectiva pierdere asa cum ar trebui mai rau ne facem si uitam sa luam in calcul si varianta acelor firme de pompe funebre sector 1, care sa se ocupe integral si pe indelete de toate cele necesare pentru o inmormantare. Caci nimeni nu stie mai bine decat un specialist ce are de facut in astfel de cazuri.

Bineinteles pentru a putea duce la bun sfarsit toate aceste treburi, acesti specialisti ar trebui sa fie lasati sa se ocupe de toate astea, fara ca cineva sa-I incetineasca sau mai rau decat atat sa nu-I lase sa-si faca  treaba. Desi acest lucru pare de foarte multe ori imposibil sunt situatii in care o sa observati ca din pacate mai exista si persoane sacaietoare ce nu-si gasesc astamparul, dar nici pe specialisti nu ii lasa sa isi faca treaba.

Ceea ce nu este in regula si ar trebui de asemenea pe cat posibil de evitat. De altfel trebuie sa recunoastem ca mai sunt si persoane ce inteleg foarte bine lucrurile ce se petrec in jurul lor si in consecinta se gandesc la faptul ca un expert este mult mai bun sa se ocupe de genul acesta de probleme, decat daca ar incerca sa faca acest lucru singuri. Ce-i drept decat sa incerci singur, sa te chinui si sa nu iasa chiar asa cum ar trebui mai bine ii lasi pe specialisti sa se ocupe.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image