Oferim ajutor familiilor indoliate.

Repatrieri Decedati – Transport Funerar International

Repatrierea decedatilor din Austria.

In general, romanii se indrepata catre tari apropiate, dar care sunt si prospere, pentru a se angaja, deoarece, cu toate ca angajatorii straini nu ofera un salariu mare din punctual lor de vedere, pentru noi, aceste venituri sunt destul de mari, in comparatie cu cele din tara noastra.

In ultimii ani diaspora a crescut remarcabil. Insa, din cauza aceasta, pot aparea nenorociri, precum decesul unei persoane peste granite. Este foarte greu asimilat aceasta veste, mai ales ca nu stim cum sa reactionam in aceste situatii. Daca nu v-ati mai confruntat cu un asemenea dezastru, nu aveti informatiile si detaliile necesare aferente unei repatrieri.

Este necesar sa apelati la o agentie specializata ce ofera servicii funerare complete pentru a va ajuta sa aduceti inapoi in tara natala trupul neinsufletit a persoanei iubite trecute in lumea celor drepti. Una dintre tarile preferate de romani este Austria, este apropiata de tara noastra si are o economie buna, oferind multe locuri de munca romanilor.

Austria este in topul tarilor europene alese de romani pentru construirea unei vieti mai bune, in anul 2018 au fost inregistrati aproximativ 14 mii de romani stabilit in aceasta tara.

Funerarea Bucuresti ofera servicii complete funerare, punandu-va la dispozitie si serviciul de repatriere a decedatilor si transportul funerar international. Aderarea Romaniei la Uniune Europeana a adus multe beneficii, mai ales companiilor ce presteaza servicii internationale. In lunga noastra activitate am acumulat experienta si am consolidate relatii stranse cu autoritati din diferite state pentru a efectua procesul de transport funerar si de repatriere intr-un mod mult mai usor.

In cazul in care decesul s-a produs intr-o tara membra a Uniunii Europene, procedurile pentru repatriere sunt mai simple, Austria face parte dina ceasta uniune, iar demersurile sunt usor de efectuat de catre noi pentru a va aduce aproape persoana draga ce a trecut in lumea celor drepti pentru a va lua “ adio “ cum se cuvine.

Noi ne vom ocupa de toate demersurile necesare si va vom pune la dispozitie toate produsele aferente acestui serviciu de repatriere. Actionam cu promptitudine si suntem disponibili non stop, sarind imediat in ajutorul clientilor nostrii. Oferim consiliere gratuita si ne angajam in a va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

In cel mai scurt timp de la momentul in care ne-ati apelat, veti fi contactat de catre un agent de al nostrum, calificat in domeniu si cu o experienta vasta pentru a va pune la curent cu toate detaliile. Inainte de inceperea procesului, vi se va inmana un contract, semnat intre noi si dumneavoastra, inc are vor fi prezentate toate detaliile ce se vor respecta in totalitate.

Ne vom ocupa de preluarea trupului neinsufletit, imbalsamarea acestuia si transportul catre tara natala. De asemenea, vom elibera toate documentele necesare pentru efectuarea acestui proces. Este dificil sa faceti acest lucru pe cont propriu, noi avem experienta necesara si suntem familiarizati cu astfel de servicii, de aceea va voma juta in cel mai profesionist mod.

Suntem alaturi de dumneavoastra  pe tot procesul si garantam calitatea serviciilor si produselor noastre. Suntem o echipa profesionista cu o experienta vasta in domeniul serviciilor funerare si a celor de repatriere a persoanelor decedate. Nu sunteti singuri si nici nu va vom lasa la greu. Colaborarea noastra se va desfasura in conditiile legale si toate serviciile pe care le prestam sunt in conformitate cu legislatia din Romania si din cea din tara din care s-a produs decesul.

 

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image