Oferim ajutor familiilor indoliate.

Repatrieri Decedati – Transport Funerar International

Oferim servicii de repatriere pentru persoanele ce au decedat in Belgia.

Foarte multi romani aleg sa plece peste granite pentru a lucra, in strainatate salariile fiind mult mai mari. Diaspora este in crestere continua si, inevitabil, numarul deceselor inregistrate peste hotare. In cazul in care traiti catastrofa de a se stinge din viata o persoana iubita de voi in Belgia, este necesar sa contactati o agentie de pompe funebre ce se ocupa si cu procesul de repatriere a decedatilor.

In momentul in care ne contactati, noi, Funerare Bucuresti vom trimite in cel mai scurt timp un agent competent si calificat la dumneavoastra pentru a va oferi toate informatiile de care aveti nevoie, de asemenea, va vom oferi si consiliere gratuita.

Garantam seriozitate si sinceritate, toate serviciile pe care le prestam fiind realizate in urma semnarii unui contract cu familia indoliata si in totalitate respectat. Transportul funerar international este destul de costisitor. Nu exista un pret standard, acesta se calculeaza in functie de distanta parcursa. Dorim sa aducem la cunostiinta familiilor indurerate faptul ca angajatorul are obligatia de a deconta toate serviciile aferente repatrierii, conform Codului Muncii, chiar daca acest lucru nu este precizat in contractul de munca.

Ne dorim ca toti clientii nostri sa isi poata lua “ ramas bun “ cum se cuvine de la persoana iubita ce tocmai a trecut in lumea celor drepti, aflandu-se pe teritoriul Belgiei. Pentru ca suntem constienti de durerea prin care treceti, dorim sa va satisfacem toate dorintele si nevoile si va oferim si posibilitatea de a fi prezent pe tot parcursul repatrierii, inclusiv sa calatoriti alaturi de noi.

Pentru ca legislatia difera de la tara la tara, este foarte complicat sa va ocupati pe cont propriu de toate procedurile aferente repatrierii, de aceea noi, Funerare Bucuresti, venim in ajutorul dumneavoastra si ne vom ocupa de eliberarea tuturor documentelor necesare pentru realizarea acestui proces. Dupa efectuarea acestora, vom prelua trupul neinsufletit si il vom imbalsama, pregatindu-l pentru transportul funerar international. Sunt necesare aceste proceduri deoarece distanta este destul de mare si trupul neinsufletit se poate deteriora.

Dispunem de autospeciale ce pastreaza temperatura sub 15 grade Celsius pentru ca transportul sa se desfasoare in conditii optime si pentru a finaliza cu succes acest serviciu. Compania noastra are in dotare toate echipamentele necesare pentru realizarea acestor servicii, toate ridicandu-se la standardele europene.

Deoarece actionam de mai bine de 15 ani in domeniul serviciilor funerare si a celor de repatriere a decedatilor, am reusit sa formam relatii stranse cu autoritati compentente din diferite state, inclusive din Belgia, acest lucru ajutandu-ne in a ne desfasura activitatea in termeni legali si mult mai rapid. Stim exact ceea ce trebuie sa facem si care sunt responsabilitatile noastre pentru a putea prelua si transporta trupul neinsufletit din Belgia, inapoi in Romania.

Am concluzionat faptul ca in aceasta meserie, in  afara de profesionalism si dedicatie, este nevoie de bunatate si compasiune, deoarece ne confurntam cu situatii delicate in care clientii nostri sunt supusi unei perioade dificile din viata lor. Echipa noastra este rabdatoare si incerca sa ajute clientii sa depaseasca aceste momente grele intr-un mod mai usor.

In cazul in care o persoana apropiata voua s-a stins din viata pe teritoriul Belgiei, trebuie sa va calmati si sa ne contactati imediat pentru ca va putem oferi cele mai bune servicii si va putem ajuta sa depasiti mai usor aceste clipe dificile carora sunteti supusi. Va intelegem durerea si va suntem alaturi.

 

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image