Oferim ajutor familiilor indoliate.

Repatrieri Decedati – Transport Funerar International

Prestam servicii de repatriere a decedatilor din Bulgaria.

Bulgaria, tara vecina noua, este o destinatie favorizata de romani pentru vacante, dar, din pacate, se intampla si nenorociri. Momentul in care sunteti supus situatiei de a pierde o persoana draga voua in afara Romaniei este de neconceput. Sentimentele si gandurile ce ne acapareaza sunt de nedescris.

In cazul in care va confruntati cu decesul unei persoane dragi voua ce s-a produs in Bulgaria, trebuie sa contactati imediat o companie ce ofera servicii de repatriere a decedatilor. Procesul de repatriere este destul de costisitor, acesta depinzand de distanta ce trebuie parcursa. Va recomandam sa nu va bucurati daca gasiti o agentie de pompe funebre ce ofera servicii foarte ieftine, cu conditia de a nu elibera factura si a nu se semna vreun contract.

Funerare Bucuresti se mandreste cu serviciile pe care le presteaza, mai ales ca tot ceea ce realizam o facem in baza unui contract semnat intre noi si familia indoliata inainte de inceperea procedurilor de repatriere. Acesta va fi respectat in totalitate si va garantam calitatea produselor si serviciilor noastre.

Avem o experienta de peste 15 ani in domeniul serviciilor funerare si cele de repatriere a persoanelor decedate. In decursul acestor ani am intemeiat relatii stranse cu diverse autoritati competente din tarile in care actionam si datorita acestora putem desfasura procesul de repatriere din Bulgaria in conditii optime.

Cu promtitudine va sarim in ajutor si va oferim consiliere gratuita. Echipa noastra va fi alaturi de dumneavoastra si va va ajuta sa treceti cu bine peste aceasta perioada indurerata. Ne deplasam in cel mai scurt timp la dumneavoastra pentru a stabili detaliile colaborarii noastre si pentru a va informa cu privire la toate procedurile ce trebuie urmate.

Vom elibera documentele necesare pentru efectuarea acestui serviciu de repatriere apoi vom prelua trupul neinsufletit al persoanei dragi voua ce tocmai a trecut in lumea celor drepti. Dupa ce il recuperam, il vom imbalsama si pregati pentru transportul funerar international.

Trupul defunctului trebuie pastrat la o anumita temperatura, cea optima fiind sub 15 grade Celsius. Noi dispunem de autospeciale concepute pentru astfel de transporturi in care temperatura ambientala se pastreaza in parametrii optimi. Vom aduce trupul neinsufletit in cele mai bune conditii alaturi de familia sa.

Ne dorim sa fim ajutorul dumneavoastra de nadejde si sa aveti incredere in serviciile noastre. Echipa noastra, pe langa profesionalism, se caracterizeaza prin devotement si compasiune, intelegand pe deplin sentimentele ce ii apasa pe clientii nostri. Rabdarea trebuie sa fie nelipsita deoarece persoanele indurerate sunt confuze si uneori reactioneaza gresit.

In cazul in care aveti nevoie de o echipa care sa se comporte cu dumneavoastra ca un prieten si sa va presteze in acelasi timp servicii de calitate cu promptitudine, Funerare Bucuresti este solutia. Ne vom ocupa de toate procedurile si demersurile necesare pentru a repatria persoana iubita voua ce a trecut in nefiinta in Bulgaria.

Pe langa serviciul de repatriere, ne ocupam si de organizarea evenimentului de inmormantare, pentru ca oricine merita sa aiba o inhumare onorabila. Ne dorim ca familiile indoliate sa isi poata lua “ adio “ cum se cuvine de la cel ce s-a stins din viata.

Funerare Bucuresti este cea mai buna alegere cand doriti sa treceti cu bine peste aceasta perioada indoliata si sa aduceti trupul neinsufletit inapoi in Romania.

 

 

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image