Oferim ajutor familiilor indoliate.

Repatrieri Decedati – Transport Funerar International

Oferim servicii de repatriere a decedatilor in Europa.

In trecut, tarile Europene erau locuri de vacanta pentru romani, acum, romanii vin in vancata in Romania pentru ca sunt stabiliti in strainatate pentru a isi construi o viata mai buna. In cazul in care un cetatean roman se stinge din viata pe un teritoriu de peste granite, este necesar sa apelati la o companie serioasa ce presteaza servicii funerare complete pentru a se ocupa de repatrierea celui drag decedat.

Funerare Bucuresti va pune la dispozitie toate serviciile aferente unei repatrieri desfasurate in termeni legali. Ne vom ocupa de toate demersurile necesare pentru a va putea aduce persoana draga trecuta in nefiinta in conditii optime inapoi pe pamanturile natale.

In momentul in care ne contactati, cu promptitudine vom sari in ajutorul dumneavoastra la orice ora din zi si din noapte, fiind disponibili non stop. Valabil pentru orice serviciu prestat de noi, la inceput vom incheia un contract cu dumneavoastra, pe care il vom respecta pana in cel mai mic detaliu. In cazul repatrierii decedatilor, preturile sunt calculate in functie de distanta, nu exista preturi standard dintr-o anume tara in Romania.

Este bine de stiut pentru dumneavoastra, ca daca persoana decedata era angajata, in conformitate cu Codu Muncii, angajatorul este obligat sa achite toate cheltuielile aferente intregului process de repatriere, acest lucru fiind valabil chiar daca nu este prevazut in contractual de munca.

In decursul anilor de activitate am acumulat o experienta vasta si am construit relatii stranse cu multe autoritati din diverse state, astfel incat sa putem sa ne desfasuram activitatea in termeni legali si sa putem sa ne prestam serviciile la un nivel cat mai profesionist.

Decesul unei persoane este un eveniment foarte dureros, facandu-ne sa credem ca totul este nedrept, simtim cum pamantul ne fuge de sub picioare si nu stim ce sa facem ca sa trecem peste, avand impresia ca este un capat de lume. Din cauza ca suntem inconjurati de tristete si durere,c apacitatea noastra de a lua decizii este afectata, in aceasta situatie este necesar sa apelam la companie prfesionista de pompe funebre.

Echipa noastra vine in ajutorul dumneavoastra, oferindu-va informatiile necesare si raspunzandu-va la toate intrebarile inainte de inceperea unei colaborari. Ne ocupam de preluarea defunctului din tara europeana in care a avut loc decesul, vom elibera toate documentele necesare pentru transportul si pentru repatrierea acestuia, precum si de imbalsamare. Dispunem de autospeciale funerare atat pentru transportul funerar international cat si pentru cel local sau national.

Garantam prestarea serviciilor la standarde inalte si transportul funerar in conditii optime, punand la dispozitie un sicriu special pentru asezarea defunctului. Suntem o companie serioasa si prestam servicii de repatriere decedati atat pe teritoriul European cat si in alte state.

Oricine merita sa aiba o inmormantare onorabila, iar noi va vom ajuta sa ii oferiti persoanei dragi trecute in lumea celor drepti una memorabila, respectand toate nevoile pe care le aveti, prevazute in contract. La intalnirea dumneavoastra cu agentul nostru, vi se vor prezenta toate detaliile aferente procesului de repatriere, atat responsabilitatile noastre cat si cele ale voastre. Pe langa transportul defunctului, va oferim posibilitatea de a calatori alaturi de noi pentru a fi prezent pe tot procesul repatrierii si a transportului funerar international.

Apelati cu incredere la serviciile noastre de repatriere a decedatilor, la orice ora din zi si din noapte, vom veni in ajutorul dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil. Funerare Bucuresti se mandreste cu numarul mare de clienti multumiti de serviciile prestate.

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image