Oferim ajutor familiilor indoliate.

Repatrieri Decedati – Transport Funerar International

Prestam servicii de repatriere a decedatilor din Franta

La un moment dat in viata, cu totii trecem prin tragedia de a pierde o persoana draga. Aceasta ajunge intr-un loc mai bun, in care se va odihni in pace pe vecie, iar cu suferinta si durere ramanem noi. Pe umerii nostrii cad o multime de responsabilitati si pe langa faptul ca trebuie sa finalizam o multime de pasi pentru constatarea decesului si pentru organizarea inmormantarii, trebuie sa facem fata si durerii sufletesti pe care o resimtim.

Din cauza ca tot mai multi cunoscuti pleca din Romania pentru a isi construe o viata mai buna, numarul deceselor de peste hotare creste. In Franta se afla aproximativ 200 de mii de romani stabiliti, iar pentru cei ramasi in Romania, primirea vestii ca un apropiat a decedat in aceasta tara este teribila.

Etapele organizarii unei inmormantari sunt greu de urmat de unul singur, chiar daca este vorba despre un deces in tara noastra. Sunt foarte multi pasi de urmat, iar daca incercati sa faceti de unul singur toata treaba este posibil sa omiteti etape importante. Este necesar sa apelati imediat la o companie ce presteaza servicii funerare.

Echipa noastra de profesionisti va sari in ajutorul dumneavoastra in cel mai scurt timp si va va oferi consilierea de care aveti nevoie, gratuit, pentru a putea sa va usurati responsabilitatile cat mai mult. Unele procedee nu pot fi efectuate de catre noi deoarece nu ne permite legea, dar noi va ajutam cu sfaturi si informatii, va vom indruma in tot procesul, noi ocupandu-ne in paralel de responsabilitatile noastre pentru a va ajuta.

In cazul in care decesul s-a produs in Franta, Funerare Bucuresti va pune la dispozitie serviciul de repatriere a persoanei decedate din aceasta tara si multe altele, pentru ca ne dorim sa va luati “ adio “ cum se cuvine de la persoana iubita ce a trecut, din pacate, in lumea sufletelor.

Repatrierea consta in aducerea trupului neinsufletit inapoi in Romania. In acest proces intra eliberarea documentatiei si transportul funerar international. Transportul se poate efectua pe cale aeriana, terestra sau maritima. Noi va recomandam transportul terestru deoarece este mai putin costisitor si nu va faceti griji in privinta conditiilor. Suntem o agentie serioasa ce prestam numai servicii de calitate la cele mai inalte standarde. Transportul defunctului se va realiza in cele mai bune conditii, Funerare Bucuresti dispunand de echipamente moderne si optime pentru astfel de servicii.

Legislatia franceza este diferita de cea din Romania si de aceea este dificil sa incercati sa rezolvati toate procedurile pe cont propriu. Noi suntem familiarizati cu astfel de situatii si stim pana in cel mai mic detaliu toti pasii ce trebuie urmati. In urma activitatii noastre desfasurata in experienta noastra lunga, am legat relatii stranse cu autoritati din diferita tari si suntem autorizati in prestarea acestor servicii, oferindu-va garantia finalizarii procesului cu succes.

Funerare Bucuresti isi presteaza serviciile in baza unui contract legal, ce va fi respectat in totalitate. Va vom fi alaturi in aceste clipe dificile, iar pentru ca ne dorim sa va indeplinim toate dorintele, va oferim prilejul de a fi prezent pe tot parcursul transportului, venind alaturi de noi in tara respectiva.

Va oferim produse si servicii de calitate pentru a va ajuta sa depasiti cu usurinta clipele dificile carora sunteti supus si pentru a ii putea organiza persoanei iubite o inmormantare memorabilia.

 

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image