Oferim ajutor familiilor indoliate.

Repatrieri Decedati – Transport Funerar International

Ne ocupam de repatrierea decedatilor din Germania.

Decesul unei persoane dragi este o veste ce ne doboara, este cea mai dificila situatie in fata careia suntem supusi. Durerea prin care trecem este de nedescris si de multe ori cedam fizic si psihic.

Numarul persoanelor din Romania ce parasesc tara in cautarea unui trai mai bun este in continua crestere, odata cu acesta si numarul deceselor ce se produc in afara. De exemplu, Germania este a treia tara cea mai preferata de romani pentru a se angaja, aproximativ 700 de mii de romani traiesc pe pamanturile nemtesti.

Organizarea unei inmormanatari este un process foarte dificil, mai ales daca nu ati mai fost pus in aceasta situaie si de aceea este recomandat sa contactati o companie ce presteaza servicii funerare. Echipa profesionista va stii ce este de facut si va va indruma astfel incat sa faceti cele mai bune alegeri si sa ii puteti oferi celui drag trecut in lumea celor drepti o inmormantare respectabila.

In cazul in care decesul s-a produs in Germania, contactati-ne pentru a va ajuta sa aduceti trupul neinsufletit inapoi in tara natala pentru a va lua “ ramas bun “ cum se cuvine. Procesul de repatriere este extraordinar de dificil si aproape imposibil de efectuat pe cont propriu, este un proces ce necesita foarte multe etape, iar din cauza ca legislatia difera de cea din tara noastra, este mult mai dificil sa eliberati documentele de care este nevoie, plus ca transportul de catre dumneavoastra al defunctului este ilegal.

Funerare Bucuresti este alinarea de care aveti nevoie in aceste momente anevoioase si ajutorul dumneavoastra de nadejde pentru rezolvarea situatiei dificile caruia sunteti supus. Avem o experienta mare in domeniul serviciilor funerare si a celor de repatriere a decedatilor si de aceea oferim numai servicii de calitate si respectam parerile clientilor nostrii. Ne imbunatatim serviciile, produsele si echipamentele continuu astfel incat sa putem ramane printre cei mai buni in domeniu.

Apelati-ne cu incredere, va garantam prestarea serviciilor la cele mai inalte standarde si finalizarea proceselor in conditii optime si prompte. Vom trimite in cel mai scurt timp un agent la dumneavoastra pentru a va raspunde la toate intrebarile pe care le aveti, oferindu-va consiliere gratuita si prezentandu-va toate ofertele noastre.

Aveti incredere in profesionisti pentru a va usura perioada dificilla prin care treceti. Oferim numai servicii de calitate, respectand dorintele clientilor nostrii. Prestam servicii in termeni legali, in baza unui contract semnat inainte intre noi si familia indoliata, garantand respectarea acestuia pana in cel mai mic detaliu.

Va recomandam transportul terestru al defunctului in tara pentru ca este mai putin costisitor, intradevar, dureaza mai mult decat cel aerian, insa, cu avionul, costurile sunt exorbitante. Transportul se va desfasura in cele mai bune conditii, Funerare Bucuresti dispunand de tehnologia si produsele de cea mai buna calitate pentru astfel de situatii.

Pe langa transportul defunctului, ne vom ocupa si de toate procesele necesare pentru preluarea trupului, deoarece va fi nevoie de multe documente. Pentru ca ne dorim sa va satisfacem toate dorintele, va oferim si posibilitatea de a fi prezent pe tot parcursul procesului, calatorind alaturi de noi.

Suntem o companie serioasa ce isi desfasoara activitatea atat national, cat si international, de-a lungul timpului capatand o experienta foarte mare si construindu-ne relatii stranse cu diverse autoritati din tari straine pentru a oferi familiilor indoliate din Romania posibilitatea de a organiza persoanei dragi o inmormantare cum se cuvine.

 

 

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image