Oferim ajutor familiilor indoliate.

Servicii Funerare

Ce pasi trebuie urmati in momentul in care aflam trista veste a decesului unei persoane dragi?

Viata ne incearca de multe ori, iar una dintre cele mai dificile momente este reprezentat de clipa in care aflam ca o persoana iubita s-a stins din viata. In aceasta situatie suntem extrem de confuzi si de multe ori nu stim ce sa facem mai intai.

Firma noastra va pune la dispozitie servicii de calitate si va ofera asistenta non stop astfel incat sa fiti informat cu privire la toate demersurile aferente organizarii unei inmormanatari si cu tot ceea ce trebuie sa faceti imediat dupa trecerea in nefiinta a persoanei dragi.

Ce este de facut in cazul in care gasesc trupul neinsufletit in casa?

In cazul in care decesul s-a produs la domiciliu, este necesar sa stiti cum trebuie sa procedati. Daca moartea era una asteptata, din cauza unei boli, si detineti un document ce atesta acest lucru, decesul va fi constatat de catre medicul legist sau medicul de familie.

Medicul de familie va constata acest lucru doar dupa ce va vedea persoana respectiva cu ochii sai, iar acest lucru se va putea face doar prin transportul trupului la cabinetul acestuia, ceea ce este ilegal, asadar e necesara contactarea unei firme de servicii funerare.

In cazul in care decesul pare suspect, este necesara contactarea politiei si a ambulantei. Medicul de pe ambulanta va hotari daca decesul este un caz INML, ulterior medicul legist va elibera certificatul de deces.

De unde pot elibera certificatul de deces?

In continuare se va elibera actul de deces si adeverinta de inhumare de la oficiul starii civile de catre familie sau apartinatori. Dupa ce aveti toate actele necesare trebuie sa contactati ACCU pentru a va rezerva locul in care va fi inhumat trupul sau depozitata urna.

Compania noastra va va sta la dispozitie pe tot parcursul evenimentului si va vor oferi toate informatiile de care aveti nevoie, indrumandu-va in a face pasii corecti. In cazul in care alegeti incinerarea trupului, vi se vor da spre inchiriere produsele necesare pentru transport si pentru organizarea slujbei de inmormantare.

Daca optati pentru o inmormantare traditionala vi se vor prezenta toate pachetele disponibile, ce pot fi achitate cu ajutorul de inmormantare. In cazul in care persoana trecuta in lumea celor drepti nu detine un loc de veci, agentia noastra va va fi alaturi si va va ajuta sa pregatiti documentele necesare pentru a obtine un loc de veci gratuit.

Sfatul nostru este sa nu luati decizii singur si sa nu incercati pe cont propriu sa rezolvati toate demersurile aferente organizarii unei inmormantari. Contactati-ne la orice ora, programul nostru non stop constituie un avantaj, oferindu-ne ocazia de a va fi alaturi la orice ora din zi si din noapte.

Intrebati-ne orice doriti legat de procesul de inmormantare si aveti incredere in agentii nostri profesionisti. Va vor oferi toate informatiile de care aveti nevoie si va vor sta alaturi, astfel incat sa puteti depasi mai usor aceste momente dificile in care viata va incearca.

Sfatul nostru este sa verificati testimonialele si recenziile despre compania noastra pentru a va asigura ca merita colaborarea. Ceea ce trebuie retinut, este faptul ca oferim toate serviciile si produsele in baza unui contract, legal, semnat intre noi si familia indoliata.

 

 

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image