Oferim ajutor familiilor indoliate.

Repatrieri Decedati – Transport Funerar International

Serviciul de repatriere a decedatilor in Grecia.

Multi romani isi petrec vacantele in tarile sudice, mai ales cele cu deschidere la Marea Mediterana. Din pacate, sunt momente in viata in care suntem supusi tragediei de a pierde o persoana draga noua, ce se afla in afara granitelor Romaniei.

Un deces este o catastrofa, insa daca se produce peste hotare, este cu atat mai mult. In aceste clipe devenim confuzi si nu stim cum sa procedam, ce trebuie sa facem mai intai, iar din cauza acestor sentimente, ajungem sa nu mai avem capacitatea de a lua decizii. Va recomandam sa contactati imediat o companie ce presteaza servicii de repatriere a decedatilor din Grecia, pentru ca profesionistii vor sti tot ce trebuie rezolvat.

Funerare Bucuresti va pune la dispozitie cele mai bune servicii in domeniul pompelor funebre si a celui de repatriere a decedatilor. Am consolidat, de-a lungul timpului, relatii cu diferite autoritati din diverse state, acest lucru ajutandu-ne sa realizam serviciile mult mai usor si in termeni legali.

Legislatia difera de la o tara la alta si de aceea este dificil sa realizati pe cont propriu toate demersurile, mai ales ca transportul funerar trebuie efectuat in anumite conditii si este illegal sa afceti acest lucru dumneavoastra.

Noi va punem la dispozitie acest serviciu, puteti sa optati pentru transport aerian sau terestru, insa cel pe cale terestra este mult mai avantajos, mai ales din punctul de vedere al costurilor. Pentru acest tip de transport va punem la dispozitie autoturisme special concepute ce pastreaza trupul neinsufletit in conditii optime, la o temperatura mai mica de 15 grade Celsius, asa cum este recomandat.

Echipa noastra este de incredere si ofera servicii numai in baza unui contract ce va fi respectat in totalitate, iar pentru serviciile prestate si produsele oferite se elibereaza factura. Va recomandam sa  nu angajati companii de pompe funebre si repatriere a decedatilor daca acestea va promit costuri mai mici, dar cu conditia de a nu se elibera factura si a nu se intocmi un contract. Acestea va pot dezamagi.

Funerare Bucuresti este una dintre companiile de top in acest domeniu, oferindu-va serviciul de repatriere a persoanelor decedate in Grecia la cele mai corecte costuri si aducand trupul neinsufletit alaturi de familie in cele mai bune conditii.

Ne vom ocupa de eliberarea documentatiei necesare pentru desfasurarea in conditii optime a acestui proces si pentru a putea prelua trupul persoanei stinse din viata, deoarece sunt necesare anumite documente si proceduri, astfel incat sa se efectueze totul in termeni legali. Toate serviciile pe care le prestam sunt in conditii legale si de calitate.

Actionam cu promtitudine si suntem disponibili la orice ora din zi si din noapte, datorita programului nostrum non stop, dorind sa ajutam familiile ce se confrunta cu decesul unei persoane apropiata produs in Grecia. Ne vom ocupa de toate procedurile aferente acestui proces si va vom foeri consiliere gratuita pentru ca stim cat de greu este sa traiti aceste clipe.

Va oferim si posibilitatea de a calatori alaturi de noi in tara respectiva pentru a putea fi prezent pe tot parcursul transportului. Va intelegem suferinta prin care treceti si suntem constienti de faptul ca doriti sa va la luati “ la revedere “ cum se cuvine de la persoana trecuta in nefiinta, de asemenea sa ii oferiti o inmormanatare onorabila pe pamanturile natale romanesti.

Apelati cu incredere la Funerare Bucuresti in cazul in care aveti nevoie de o firma de profesionisti ce se ocupa cu repatrierea persoanelor ce s-au stins din viata in Grecia.

 

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image