Oferim ajutor familiilor indoliate.

Repatrieri Decedati – Transport Funerar International

Serviciul de repatriere a decedatilor – Italia

Dupa cum bine stim cu totii, populatia Romaniei este in scadere, mai ales din cauza cetatenilor ce aleg sa plece in alte tari. In 2016 tara noastra a intrat in topul celor 5 tari cu cei mai multi emigranti. Concomitent cu cresterea diasporei, creste si numarul deceselor peste hotare.

Italia este una din cele mai preferate tari de romani. In aceasta traieste un numer foarte mare de romani, creandu-se chiar si sate populate in totalitate de semenii nostrii.  In cazul in care treceti prin nenorociarea de a pierde o persoana draga peste hotara, apelati la o agentie ce ofera servicii funerare ce se ocupa si de serviciul de repatriere a decedatilor.

Funerare Bucuresti va pune acest serviciu la dispozitie si ne deosebim ne concurenta prin promptitudine si profesionalism. In experienta noastra acumulata in cei peste 15 ani de activitate, ne-am perfectionat serviciile si le imbunatatim continuu astfel incat sa oferim clientilor nostrii posibilitatea de a isi lua “ ramasa bun “ de la persoana iubita ce tocmai a trecut in nefiinta cum se cade.

Tot in perioada noastra lunga de activitatea am consolidat relatii stranse cu autoritati din diferite state pentru a putea sa ducem la bun sfarsit procesele de repatriere a decedatilor intr-un timp scurt si intermeni legali. Este dificil sa faceti acest lucru pe cont propriu deoarece costurile pot fi exaggerate si nu va puteti permite acest lucru si, pe deasupra, legile sunt diferite de la tara la tara. Chiar daca stiti ce pasi trebuie sa urmati in Romania, nu se aplica aceeasi si in Italia. Noi, Funerare Bucuresti,  am mai actionat in aceasta tara si de aceea va garantam aducerea trupului neinsufletit pe pamanturile romanesti.

Repatrierea decedatilor nu presupune numai eliberarea unor acte, ci este un process mult mai compelx, in functie de cauzele decesului trebuie contactate anumite autoritati, apoi eliberate documentele. De exemplu, in cazul in care decesul s-a produs dintr-un accident, trupul neinsufletit este tinut intr-o morga de stat unde I se face autopsia, pentru preluarea acestuia sunt necesare anumite acte, pe care noi vi le putem procura.

Dupa eliberarea actelor si preluarea trupului, este necesar transportul. Acesta se poate face pe cale aeriana, maritima sau terestra. Acesta trebuie efectuat in conditii optime cu vehicule speciale pentru astfel de transporturi.

Apelati cu incredere la echipa noastra profesionista, garantam calitatea serviciilor si produselor oferite deoarece oricine merita sa aiba o inmormantare onorabila pe pamanturile natale. Ne puteti contacta la orice ora din zi si din noapte deoarece dispunem de un program non stop. Imediat cum ne-ati contactat, vom trimite un agent la dumneavoastra pentru a discuta detaliile aferente colaborarii. Totul se va desfasura in baza unui contract semnat intre firma si familia indoliata, garantand respectarea acestuia pana la cel mai mic detaliu.

Noi va putem oferi si consiliere gratuita si ne obligam sa va  oferim toate informatiile de care este nevoie, punandu-va la curent cu toate costurile si pachetele de care dispunem. Pachetele se pot achita cu ajutorul de inmormantare oferit de stat, insa, inc azul in care este vorba de serviciu repatriere a decedatilor, se vor negocia costurile in functie de tara din care trebuie adus trupul neinsufletit.

Aveti incredere in experti, va intelegem durerea si incercam sa va ajutam sa treceti mai usor peste aceasta perioada dificila. Ne mandrim cu numarul mare de clienti pe care i-am ajutat si care s-au dovedit multumiti de serviciile si produsele noastre.

 

 

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image