Oferim ajutor familiilor indoliate.

Servicii Funerare

Un lucru pe care probabil nu il stiati, statul ofera locuri de veci gratuite.

O problema a romanilor este lipsa banilor. De multe ori ne este frica de un deces pentru ca nu ne permitem o inmormantare. Este bine de stiut faptul ca statul ofera un ajutor de inmormantare prin care puteti achita serviciile oferite de firma de servicii funerare.

Ok, aveti cu ce sa platiti pentru o inmormanatare, dar aflati ca persoana draga ce a trecut in lumea spiritelor nu are loc de veci. Ce este de facut in aceasta situatie?

In cazul in care aflati ca defunctul nu detine un astfel de loc si nu va permiteti sa cumparati unul, nu va faceti griji, vi se ofera unul gratuit.

Trebuie stiut faptul ca doar bucata de pamant in care va fi inhumat decedatul este graduita. Plata groparului este separata si aceasta trebuie achitata de dumneavoastra.

Locul de veci este gratuit, dar daca de abia ati aflat de acest lucru si nu stiti cum sa il obtineti trebuie doar sa apelati la agentia noastra de pompe funebre.

Vi se vor pune la dispozitie informatii si noi vom face toate demersurile necesare pentru ca dumneavoastra sa obtineti acest loc de veci pentru persoana draga ce a trecut in nefiinta.

Orice cimitir ofera astfel de locuri de veci gratuite?

Nu orice cimitir ofera aceasta posibilitate, trebuie sa va interesati dinainte unde gasiti aceasta gratuitate. Pentru ca deja treceti prin clipe incredibil de dificile, sa cautati si un astfel de loc va fi o bataie de cap in plus. De aceea este indicat sa lasati pe mana profesionistilor sa faca toate demersurile pentru a va optine acest beneficiu.

Este foarte dificil cand aflati ca o persoana iubita a trecut in nefiinta si capaciteatea dumneavoastra de a lua decizii scade drastic din caua sentimentelor apasatoare. Strersul dumneavoastra este accentuat si mai mult in cazul in care stiti ca nu detineti un loc de veci si nici nu va permiteti sa achizitionati unul.

In astfel de situatii este indicat sa apelati la profesionisti, firma noastra de servicii funerare va sta la dispozitie non stop si va face toata treaba dificila in locul dumneavoastra, chiar vor efectua necesitatile pentru obtinerea unui loc de veci gratuit.

Cum pot obtine un loc de veci gratuit?

Oferiti-i celui drag o inmormantare onorabila si un loc de veci in care sa se odihneasca in pace. Apelati la profesionisti pentru a va usura munca.

Locul de veci consta intr-o groapa cu adancime dubla, decedatul va fi asezat in partea inferioara, lasand la suprafata loc pentru o a doua persoana, in cazul unui deces ulterior. Dupa ce se efectuaza concesionarea pe o perioada nelimitata a locului de veci, acesta se poate amenaja, dar numai cu o firma autorizata.

Compania noastra de servicii funerare va pune la dispozitie un agent ce va va sta la dispozitie si va va ajuta sa eliberati toate documentele necesare pentru obtinerea unui loc de veci gratuit.

Opinia noastra este sa nu va obositi sa duceti la bun sfarsit de unul singur toate procedurile. Contactati-ne la orice ora din zi si din noapte pentru a va oferi sfaturi si detaliile aferente demersurilor ce trebuie efectuate. Ii vom organiza persoanei decedate o inmormanatre onorabila, oferindu-va produse si servicii de calitate ce pot fi achitate cu ajutorul de stat. In cazul in care este vorba despre o persoana pensionata, oferim pachete ce pot fi achitate in baza talonului de pensie. Ne vom ocupa de tot ce aveti nevoie si va vom sta la dispozitie pe tot parcursul evenimentului.

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image