Oferim ajutor familiilor indoliate.

Repatrieri Decedati – Transport Funerar International

Serviciul de repatriere decedati- Marea Britanie

Foarte multi romani aleg sa plece peste hotare pentru a obtine venituri salariale mai mari, insa de multe ori se produc si nenorociri. Decesul unei persoane in strainatate este o veste de neinchipuit sip e langa faptul ca ne doboara, cand aflam cat de dificil este sa aducem trupul neinsufletit inapoi in tara parca ne fuge pamantul de sub picioare.

Este foarte greu pentru familii sa recupereze trupul persoanei dragi trecute in nefiinta si este, de asemenea, foarte costisitor. Sumele cerute pentru repatriere sunt exorbitante si multi nu isi permit. Funerare Bucuresti vine in ajutorul dumneavoastra pentru a va aduce persoana draga aproape de dumneavoastra pe a va lua “ adio “ cum se cuvine.

Prin serviciul de repatriere decedati ne ocupam de toate demersurile necesare pentru a recupera defunctul si a il aduce inapoi in Romania, in conditii optime. Ne ocupam cu transportul national, cat si cu cel international. Datorita experientei noastre mari in domeniul serviciilor funerare sic el de repatriere a decedatilor, avem relatii stranse cu autoritati din diferite tari pentru a putea rezolva toate actiunile in termini legali si intr-un timp cat mai scurt.

Nu incercati sa rezolvati problema de unul singur deoarece costurile pot fi mult mai mari decat trebuie si legislatiile difera de la tara la tara. Noi stim toate demersurile si suntem familiarizati cu legislatiile din diferite tari, astfel incat sa putem sa prestam serviciile cu usurinta si in termini legali.

Transportul funerar international se poate face pe cale terestra, maritima sau aeriana. Ultima optiune este foarte costisitoare. In cazul in care decesul s-a produs in Marea Britatie, transportul poate fi o provocare, deoarece aceasta tara este o insula si, daca alegeti transportul terestru, automat intra in calcul sic el maritim.

Nu va faceti griji, Funerare Bucuresti se ocupa de  tot ce este nevoie pentru a repatria trupul neinsufletit si a il aduce aproape de familie. Va vom oferi cel mai mic si accesibil pret pentru ca ne dorim ca toata lumea sa aiba dreptul la a isi lua “ ramas bun “ cum se cuvine de la o persoana draga ce a trecut in lumea celor drepti.

Oferim servicii complete si ne mandrim cu  calitatea produselor pe care le punem la dispozitie.  Actionam cu profesionalism si garantam ducerea la bun sfarsit a tuturor cerintelor pe care le aveti. Promptitudinea este o caracteristica a serviciilor noastre.

Avem un program non stop pentru a putea fi alaturi de clientii nostrii la orice ora din zi si din noapte si ne dorim sa ajutam toate familiile indoliate sa treaca cu bine peste aceste clipe oribile. Pentru ca ne dorim sa aducem un gram de bucurie in perioada trista la care sunt supusi clientii nostri in aceasta perioada neagra, va oferim posibilitatea de a calatori alaturi de noi in tara respectiva pentru a fi alaturi de trupul neinsufletit pe tot parcursul transportului.

Dorinta noastra este de a ajuta familiile indoliate in a depasi cu bine cumpana din viata la care sunt supuse si de a oferi defunctului o inmormantare onorabila. In momentul in care ne contactati, vom trimite un agent la dumneavoastra in cel mai scurt timp. Acesta va va oferi consiliere gratuita si va va pune la curent cu toate demersurile ce trebuie urmate. Toate serviciile pe care le oferim sunt in baza unui contract, legal, si garantam respectarea acestuia in totalitate deoarece suntem o companie serioasa.

 

 

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image