Oferim ajutor familiilor indoliate.

Repatrieri Decedati – Transport Funerar International

Serviciul de repatriere a decedatilor din Olanda.

Daca o persoana iubita si-a pierdut viata in Olanda este nevoie sa apelati imediat la o companie ce ofera servicii de repatriere a decedatilor. Este un proces foarte complex si este dificil de realizat de cont propriu, de catre o persoana ce nu are experienta.

Funerare Bucuresti se mandreste cu serviciile de calitate pe care le ofera si cu faptul ca avem o lunga perioada de activitate in domeniul pompelor funebre si a repatrierii decedatilor. Ne-am confruntat cu multe astfel de situatii si am capatat experienta, acest lucru ajutandu-ne sa ne perfectionam serviciile si sa ne pastram in topul companiilor din acest domeniu.

De-a lungul timpului ne-am confruntat cu diferite situatii si cu o cerere a serviciilor de repatriere din diferite state, acest lucru ne-a ajutat sa consolidam relatii cu diverse autoritati. Faptul ca suntem familiarizati cu aceste activitati si ca avem relatii strans legate in diferita tari, ne ajuta sa ne perfectionam si sa putem realiza toate serviciile cu succes, intr-un timp cat mai scurt.

Legile cu privire la decesul unei persoane ce are alta cetatenie decat cea din tara in care s-a produs tragedia difera de la tara la tara, acest lucru facand procesul de repatriere mai complicat. In Olanda sunt alte demersuri decat cele din Romania, iar noi, Funerare Bucuresti le cunoastem, de aceea ne ocupam si de eliberarea documentatiei necesare in astfel de situatii in locul clientilor nostri.

In cazul in care decesul s-a produs din cauza unui accident, trupul va fi tinut intr-o morga de stat, iar preluarea trupului neinsufeltit este dificila. Noi vom efectua toate procedurile necesare si vom putea prelua defunctul. Dupa ce intram in posesia trupului il vom pregati pentru transportul funerar international. Distanta este destul de mare, de aceea este necesar sa imbalsamam defunctul pentru a nu se degrada pana la destinatie.

Pentru pastrarea trupului neinsufletit in conditii optime este necesara pastrarea sa la o temperatura mai mica de 15 grade Celsius. Noi putem oferi sicrie speciale pentru transport, dotate cu un aparat ce pastreaza temperatura ideala in acesta. De asemenea, pentru transportul pe cale terestra va punem la dispozitie autoturisme speciale pentru a putea aduce trupul in conditii optime inapoi in tara natala.

Stim cat de grea este aceasta perioada pentru familiile indoliate si de aceea oferim consiliere gratuita si incercam sa ajutam cat de mult putem clientii nostri. Suntem o echipa ce se caracterizeaza prin profesionalism, promptitudine si compasiune. Seriozitatea noastra nu lasa de dorit, prestand toate serviciile prin incheierea unui contract cu familia indoliata si garantand respectarea acestuia pana in cel mai mic detaliu.

Daca o persoana draga voua a decedat in Olanda, va oferim posibilitatea de a fi prezent pe tot parcursul procesului de repatriere, calatorind alaturi de noi in aceasta tara. Pentru ca ne dorim sa ajutam clientii nostri, vrem sa va aducem la cunostiinta faptul ca, daca persoana ce s-a stins din viata era angajata, angajatorul are obligatia, dupa cum prevede Codul Muncii, sa deconteze toate cheltuielile aferente serviciului de repatriere, chiar daca acest lucru nu este prevazut in contractul de munca.

Funerare Bucuresti va pune la dispozitie cele mai de calitate produse si servicii, preocupandu-se in principal de satisfacerea dorintelor clientilor si ajutandu-I in cea mai mare masura sa depaseasca cu bine aceasta perioada terifianta pe care o traiesc. Daca sunteti pus in situatia in care o persoana draga voua a trecut in lumea celor drepti aflandu-se pe pamanturile Olandei, contactati-ne cu incredere pentru a o aduce inapoi in Romania si pentru a ii putea oferi o inmormantare onorabila pe pamanturile natale.

 

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image