Oferim ajutor familiilor indoliate.

Repatrieri Decedati – Transport Funerar International

Oferim servicii de repatriere a decedatilor aflati in Portugalia.

Este dificil cand aflati ca o persoana iubita voua a trecut in lumea celor drepti. Sentimentele ce se nasc in dumneavoastra in aceasta clipa sunt de nedescris si greu de controlat. Sunt momentele in care simtim ca pamantul ne fuge de sub picioare si nu credem ca totul s-a termint. Cu atat mai dificil este cand aflam ca decesul a avut loc intr-o tara straina.

In cazul in care decesul s-a produs in Portugalia, sau in oricare alta tara, trebuie sa contactati in cel mai scurt timp o companie ce ofera servicii funerare si servicii de repatriere a decedatilor. Funerare Bucuresti va vine in ajutor cu promtitudine, ocupandu-se de toate demersurile necesare pentru a duce la bun sfarsit procesul de repatriere, aducandu-va in conditii optime persoana draga trecuta in nefiinta inapoi in tara natala, alaturi de familie.

Consideram ca in acest domeniu, profesionalismul nu este de ajuns, este nevoie de o echipa ce denota compasiune si bunatate, care sa inteleaga durerea clientului si sa il ajute sa treaca mai usor peste aceasta perioada. Funerare Bucuresti este alinarea dumneavoastra, actionam cu dedicatie, profesionalism si bunatate, avand grija sa fim atenti la toate detaliile si sa le prestam clientilor nostri cele mai bune servicii.

Procesul de repatriere este destul de complex, iar acest lucru difera de la tara la tara, in functie de ceea ce prevede legea in statul respectiv. Noi vom intocmi cu dumneavoastra un contract pe care garantam ca il vom respecta in totalitate si va vom informa cu privire la tot ce presupune acest proces de repatriere a persoanelor decedate in Portugalia.

Noi vom face toate demersurile necesare pentru a elibera toate documentele aferente repatrierii, vom prelua trupul neinsufletit din tara respective si il vom imbalsama. Il vom transporta in cele mai bune conditii inapoi in Romania, compania noastra dispunand de multe autospeciale concepute pentru astfel de servicii. Un trup neinsufletit trebuie transportat la o temperatura mai mica de 15 grade Celsius.

Stim ca va doriti sa va luati un ” ramas bun “ cum se cuvine de la persoana draga voua ce tocmai a parasite lumea noastra si de aceea dorim sa va oferim cele mai bune servicii la cele mai avantajoase preturi. Pretul transportului defunctului difera in functie de distanta parcursa. Acesta se poate face pe cale aeriana sau terestra, insa prima varianta este mult mai costisitoare.

Vrem sa va aducem la cunostinta faptul ca daca persoana decedata era angajata, chair daca nu prevede in cartea de munca, conform Codului Muncii, angajatorul este obligat sa despagubeasca familia indoliata. Ne dorim sa oferim familiilor ce trec prin astfel de tragedii posiblitatea de a isi lua “ adio “ cum se cuvine de la cel trecut intr-o lume mai buna.

Funerare Bucuresti va ofera servicii de calitate, actionand cu promptitudine si fiind disponibili la orice ora din zi si din noapte. Suntem ajutorul de care aveti nevoie in astfel de situatii. In cazul in care doriti sa va deplasati la locul in care a avut loc decesul, noi va punem la dispozitie aceasta posibilitate. Puteti calatori alaturi de noi si sa fiti prezent pe tot parcursul transportului.

Ne vom ocupa de preluarea si transportul trupului neinsufletit din Portugalia in Romania pentru a il aduce alaturi de familie pe pamanturile natale. Va vom ajuta in cele mai dificile momente, dorindu-ne sa treceti cu bine peste aceste momente dificile.

 

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image