Oferim ajutor familiilor indoliate.

Servicii Funerare

Oferim serviciul de preluare a decedatilor din aeroport.

De multe ori viata ne pune la incercare, iar unele obstacole pe care le intampinam ne doboara. Una dintre cele mai grele cumpene din viata noastra este cea in care aflam ca o persoana draga noua a trecut in lumea celor drepti.

Aceasta veste e si mai dureroasa cand decesul s-a produs in afara grani telor tarii noastre. De multe ori, serviciul de repatriere este foarte costisitor, insa exista cazuri in care trupul neinsufletit este adus la noi in tara, dar problema o reprezinta preluarea trupului din aeroport.

Este illegal sa transportati defunctul singur, fara autorizatie si de aceea, Funerare Bucuresti, va pune la dispozitie serviciul de preluare a decedatiolor de la aeroport si transportul acestuia. Echipa noastra va vine in ajutor in orice situatie si dam tot ce este mai bun pentru a va oferii servicii de calitate si pentru a va face multumit.

Va intelegem pe deplin durerea si de aceea suntem rabdatori si va putem oferi consiliere gratuita pentru a putea intelege cu exactitate ce presupun toate serviciile pe care le oferim.

Dispunem de un program non stop pentru a va putea sari in ajutor la orice ora din zi si din noapte. Oferim servicii complete de pompe funebre si ne dorim sa ajutam toate familiile indoliate ce apeleaza la noi sa treaca cu bine peste clipele dificile carora sunt supuse.

Preluarea defunctului din aeroport necesita o serie de documente, iar pentru ca nu sunteti familiarizati cu acestea, noi va stam la dispozitie si facem demersurile necesare pentru a obtine trupul neinsufletit pentru a ii organiza o inmormantare onorabila. Va vom pune la curent cu toate detaliile aferente acestui serviciu si cu tot ceea ce trebuie sa faceti dumneavoastra, in cazul in care noi nu avem autoritatea. Unele documente pot fi eliberate doar de familie sau apartinatori, de aceea va vom oferi informatiile de care aveti nevoie pentru a face demersurile necesare.

Pe langa serviciul de preluare a trupului neinsufletit,  oferim toate serviciile aferente unei astfel de situatii. Dispunem de serviciu de repatriere a decedatilor si oferim transport funerar. PAchetel noaste include serviciul de transport in pret.

In momentul in care ne contactati, vom trimite catre dumneavoastra un agent calificat si cu experienta vasta in domeniu pentru a va oferi toate informatiile de care aveti nevoie si pentru a va prezenta toate ofertele noastre.  In cazul in care nu ati fost informat, conform legii, statul va ofera o ajutor de inmormantare. Cu acesta puteti achita pachetele, iar daca persoana decedata era pensionara, va oferim posibilitatea ca, in baza talonului de pensie, pachtul sa fie gratuit.

Oricine merita sa aiba o inmormantare onorabila si de aceea Funerare Bucuresti vine cu oferte pentru familiile indoliate, astfel incat sa puteti sa ii oferiti celui drag trecut in nefiinta o cinstire a ridicarii sufletului memorabila.

Compania noastra va pune la dispozitie toate serviciile necesare pentru organizarea unei inmormantari onorabila si pentru un “ramas bun” cum se cuvine. Oferim transportul funerar, atat national, cat si international, serviciul de preluare a decedatilor de la aeroport, conditii optime de pastrare a trupului de insufletit, produse de calitate si pachete avantajoase ce pot fi platite cu ajutorul sumei primate de la stat aferente inmormantarii. Suntem alinarea dumneavoastra si vas tam la dispozitie non stop, actionand cu promtitudine.

Ne angajam in baza unui contract semnat cu famiile indoliate si garantam respectarea acestuia in totalitate. De asemenea, va oferim toate informatiile si detaliile necesare pentru a va ajuta sa intelgeti cat mai bine ce presupun serviciile noastre si ce pasi trebuie urmati, atat de noi, cat si de dumneavoastra.

 

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image