Oferim ajutor familiilor indoliate.

Asigurăm servicii de Repatriere Decedați

Asigurăm servicii de repatriere atât pentru cetățenii români aflați în străintate, cât și pentru cetățenii străini decedați în România.

Ce include procesul de repatriere?

Firma noastră vă oferă servicii complete de repatriere decedați. Acestea includ următoarele:
 • Transport funerar internațional terestru cu mașini speciale;
 • Transport funerar internațional pe cale aeriana;
 • Eliberarea actelor necesare pentru repatriere.
E greu pentru oricine să piardă o persoană pe care a iubit-o din tot sufletul. Funerare București își dorește să le aline durerea familiilor îndoliate.
Oferim servicii funerare complete și șansa de a aduce trupul neînsuflețit aflat peste granițe, pe pământurile natale prin serviciul de repatriere decedați.
E foarte dificil pentru un om fără experiență să obțină actele aferente repatrierii pentru că legea e diferită de la țară la țară. Vă sfătuim să ne apelați în cel mai scurt timp. Vom urma toți pașii necesari pentru a aduce trupul în România.
Avem o experiență de peste 15 ani în domeniu. Acest lucru ne-a ajutat să ne perfecționăm și să legăm relații strânse cu diverse autorități din țările străine. Putem realiza procesul de repatriere mult mai simplu și eficient.

Cum se va desfășura repatrierea?

Aceasta va avea loc în baza unui contract semnat înainte. În acesta vor fi specificate toate serviciile și produsele alese, timpul și metoda în care se va face transportul funerar.
Transportul aerian este inclus în ofertele noastre, având contracte cu firme ce se ocupă de astfel de cazuri. Trupul neînsuflețit va fi adus în cele mai bune și igienice condiții.

Din ce tări se poate face repatrierea?

Oferim servicii funerare complete de repatriere a persoanelor ce au decedat din foarte multe state. Realizăm repatrierea și transport funerar din țări de pe tot teritoriul continentului European și din SUA.
Avem o echipă formată din angajați profesioniști și devotați. Suntem înțelegători și răbdători. Dorim să le aducem familiilor îndoliate liniște în suflet.
Din nefericire, mulți oameni cred că drumul spre succes începe nu din țara natală, ci din străinătate și aleg să plece pentru a-și îndeplini visurile.
Fie ei studenți ce își încep viața făcând parte din facultăți mari, fie adulți ce cred că locurile de muncă din străinătate le aduc mai multe avantaje.
Mulți români aleg să își formeze familii și să lucreze în Europa sau peste ocean. România este o țară cu una dintre cele mai mari rate de creștere a diasporei din întregul continent European.
Rata mortalității de peste hotare crește odată cu plecarea populației române. Din nefericire, acest eveniment se întampla lunar, familiile îndoliate neștiind cum să procedeze în astfel de situații.

Repatriere decedati- Transport Funerar Internațional

 • Transport internațional Austria;
Austria este în topul țărilor europene alese de români pentru construirea unei vieți mai bune. În anul 2018 au fost înregistrați în jur de 14 mii de români stabiliți.
 • Transport internațional Olanda;
Dacă decesul s-a produs în Olanda, vă oferim posibilitatea de a fi prezent pe tot parcursul procesului de repatriere.
 • Transport internațional Belgia;
În cazul în care o persoană dragă s-a stins din viață pe teritoriul Belgiei, trebuie să vă calmați și să ne apelați imediat. Vom oferi cele mai bune servicii. Vă putem ajuta să depășiți mai ușor aceste clipe dificile. Vă înțelegem durerea și vă suntem alături.
 • Transport internațional Anglia;
Oferim servicii complete și ne mândrim.  Acționăm cu profesionalism și garantăm ducerea la bun sfârșit a tuturor cerințelor pe care le aveți. Promptitudinea este o caracteristică a serviciilor noastre.
 • Transport internațional Spania;
Spania este a doua cea mai aleasă țară de către români pentru stabilire. Echipa noastră este familiarizată cu aceste servicii și știm foarte bine ce pași trebuie urmați.
 • Repatriere decedați – Transport internațional Italia
În Italia s-au format chiar și sate populate de semenii noștri.  În cazul în care treceți prin nenorociarea de a pierde o persoană dragă în Italia, contactați-ne.
Acestea sunt doar o parte din țările pe care le tranzităm. Oferim posibilitatea de a realiza transportul internațional din orice oraș din aceste țări și multe altele, la cerere.

Sicrie ieftine, standard sau de lux.

Sicriul este cel mai important lucru. În acesta se va așeza trupul pe toată durata repatrierii. Acesta se va alege de către familia aparținătoare. Prețul va fi calculat și în funcție de dimensiunea și materialul din care este realizat acesta.
Pentru transport trebuie folosit un capac special. Corpul trebuie ținut la o temperatură de maxim 15 grade.
În țara în care s-a produs decesul se va face îmbălsămarea și toaletarea defunctului. Se vor folosi numai produse de calitate.
Costul pentru a elibera actele poate varia în funcție de zonă. Prețurile din capitala unei țări pot fi mai mari față de cele dintr-un oraș mai mic. Aceste taxe sunt pentru eliberarea actelor necesare precum: certificat de deces internațional, certificat constatator de deces, pașaport mortuar.

Etape repatriere:

Vom lua ca exemplu repatrierea din Spania.
În primul rând se va anunța Consulatul României și se va înregistra decesul în țara respectivă.
Echipa noastră va urma pașii următori:
 • Se va ridica trupul;
 • Se va duce la morgă;
 • Se va îmbălsăma și toaleta;
 • Se vor întocmi actele necesare repatrierii;
 • După obținerea de certificate se va începe transportul.

Repatriere și transport cenușă

Repatrierea cenușii constă în ridicarea rămășițelor pământești și înmânarea acestora familiei personei decedate.

Avem experiență în acest domeniu și colaboram cu firme aeriene, crematorii și instituții guvernamentale din întreaga lume.

Vă putem oferi cele mai bune, prompte și de calitate servicii cu privire la transport funerar , incinerare și repatriere a cenușii.

Unde ne găsiți?

Funerare București e prezent atât în mediul on line, cât și real. Ne puteți apela la numărul de telefon 0769 337 433 sau prin e-mail la adresa contact@funerare-bucuresti.com.ro.

Sărim în ajutorul familiilor îndoliate prompt, la orice oră din zi și din noapte.

 Suntem o echipă devotată. Ne dorim să câștigăm respectul clienților și ne orientăm în funcție de dorințele acestora. Profesionalismul este una dintre calitățile noastre.
Oferim numai bunuri de calitate superioară și servicii ce se ridică la cele mai înalte standarde.
Apelați-ne pentru servicii funerare de calitate, transport funerar sau pentru repatriere decedați.
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image