Oferim ajutor familiilor indoliate.

Repatrieri Decedati – Transport Funerar International

Serviciul de repatriere a decedatilor din Republica Moldova.

Cea mai dificila etapa din viata unui om este aceea cand o persoana draga I se stinge din viata. Sunt clipe intunecate si pline de tristeste, clipe in care nu stim cum sa reactionam si trecem de la o stare la alta. Avem impresia ca pamantul ne fuge de sub picioare si totul se prabuseste in jurul nostru.

Republica Moldova nu este un loc in care prefera romanii sa plece sa lucreze, insa sunt si cazuri in care se intampla. Din pacate se produc si nenorociri in aceasta tara. Momentul in care este constatat decesul unui apropiat in afara granitelor tarii noastre trebuie sa contactam o agentie ce se ocupa cu prestarea de servicii funerare si de repatriere a persoanelor decedate.

Funerare Bucuresti va pune la dispozitie serviciul de repatriere a persoanelor decedate in Republica Moldova si va ofera cele mai promte si calitative servicii. Stim cat de greu va este si ne dorim sa va ajutam sa terceti mai usor peste aceasta nenorocire.

In cel mai scurt timp de la momentul in care ne contactati trimitem un agent de al nostru la dumneavoastra pentru a va informa cu privire la toate demersurile ce trebuie realizate si pentru a stabili toate detaliile colaborarii noastre. Suntem o firma serioasa si ne desfasuram toate activitatile legal. Serviciile pe care le prestam se efectueaza in baza unui contract ce este respectat pana in cel mai mic detaliu.

Va rugam sa nu contactati firme de pompe funebre ce va spun ca ofera servicii mai ieftine, dar cu conditia de a nu elibera factura, pentru ca acestea va pot dezamagi, iar dezamagirea este ultimul lucru pe care trebuie sa o simtiti in aceste clipe indoliate si indurerate.

Funerare Bucuresti vine in ajutorul dumneavoastra la orice ora din zi si din noapte pentru a va ajuta sa aduceti trupul neinsufletit din tara vecina noua, Republica Moldova, inapoi in Romania. Ne vom ocupa de toate procedurile pentru a prelua trupul si a il aduce in conditii optime pe pamanturile natale.

Vom elibera pentru dumneavoastra toate documentele necesare pentru transportul si preluarea trupului, deoarece in decursul anilor de activitate am consolidat multe relatii cu autoritati din diferite tari pentru a putea sa ne realizam serviciile in termeni legali.

Dispunem de autospeciale ce pastreaza temperatura ambientala sub 15 grade Celsius pentru ca transportul defunctului sa se desfasoare in conditii optime si pentru a il aduce aproape de familia sa. Tariful transportului se calculeaza in functie de distanta parcursa si va fi cel stabilit in contract, fara adaosuri ulterioare.

Dupa ce eliberam documentele si preluam trupul, ne ocupam de imbalsamarea acestuia inainte de efectuarea transportului. Va garantam calitatea serviciilor noastre si a produselor pe care le punem la dispozitie.

Oricine isi doreste sa isi ia un “ ramas bun “ cum se cuvine de la persoana iubita ce a trecut in lumea celor drepti, de aceea facem tot posibilul sa va oferim aceasta posibilitate. Suntem alaturi de clientii nostri si consideram ca in meseria pe care o practicam este nevoie de mult devotament si multa bunatate pentru ca ne confruntam cu situatii sensibile.

Va rugam sa luati o gura mare de aer si sa va linistiti putin in momentul in care aflati ca un apropiat s-a stins din viata in Republica Moldova si sa ne contactati in cel mai scurt timp pentru a va ajuta sa o aduceti aproape de dumneavoastra in Romania.

 

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image