Oferim ajutor familiilor indoliate.

Servicii Funerare

Ce se intampla cu trupul neinsufletit predat unei sali de pregatire a decedatilor.

Trecem prin clipe disperate cand aflam ca o persoana apropiata a decedat. Nu de fiecare data, aceasta isi da ultima suflare intr-un spital, ci in propria locuinta. Foarte multe persoane prefera sa isi petreaca ultimele clipe din viata acasa.

Inainte, trupul neinsufletit se putea tine in casa o perioada mai lunga de timp, conform traditiei, trei zile pentru priveghi, insa, conform noii legi, acesta nu poate fi tinut in locuinta mai mult de 2 ore.

Ce este de facut in aceasta situatie?

Pentru ca este ilegal sa pastrati trupul persoanei trecute in lumea celor drepti in propria locuinta, este esential sa apelati la o companie de pompe funebre. Noi, Funerare-Bucuresti, va puneam la dispozitie pentru pastrarea trupului, o camera special amenajata pentru pregatirea defunctului pentru inmormanatare.

Aceasta este special construita pentru un astfel de serviciu, respectand legea in totalitate.

Ce reprezinta aceasta sala de pregatire a decedatilor?

Aceasta reprezinta o incapere special conceputa pentru astfel de evenimente, dotata cu toate ustensilele si substantele necesare pentru imbalsamarea si toaletarea defunctului, toate acestea ridicandu-se la standardele Europene, respectand in totalitate legea.

In aceasta incapere sunt amplasate mese de inox speciale pentru imbalsamare, compartimente pentru depozitarea instrumentelor, recipiente speciale pentru a se pastra deseurile ramase, rezervoare de apa pentru colectarea apelor reziduale, spatii pentru depozitarea substantelor, inclusiv o instalatie de climatizare. Pentru a se putea pastra in conditii optime trupul neinsufletit este necesara o temperatura de maxim 15 grade Celsius.

Ce proceduri vor fi efectuate intr-o sala de pregatire a decedatilor?

In aceste saloane se executa numai servicii de calitate, in conformitate cu legea, respectand in totalitatea toate normele si prevederile. In aceasta sala se va spala defunctul numai de catre o persoana ce este avizata si care detine o diploma avizata de minister ce atesta calificarea acestuia.  Dezinfectarea corpului se va realiza cu substante chimice, acestea previn degradarea trupului intr-un timp scurt, tot in acest loc se va realiza si cosmetizarea trupului neinsufletit, aceasta consta in aranjarea parului si, in cazul barbatilor, in aranjarea parului facial.

La finalizarea tuturor procedeelor aferente pastrarii trupului in aceasta sala speciala, se va aseza trupul in sicriu, fiind pregatit pentru transportarea acestuia la capela.

Firma noastra va pune la dispozitie o astfel de sala speciala pentru pregatirea decedatilor, amenajat conform standardelor si a legii in vigoare, astfel incat persoana draga voua sa fie tinuta intr-un mediu optim si sa fie pregatita intr-un mod profesionist pentru slujba de inmormantare.

Funerare-Bucuresti va vine in ajutor cu toate serviciile de care aveti nevoie in momentul in care treceti prin clipe indurerate, cauzate de trecerea in lumea celor drepti a unei persoane dragi. Este neaparata nevoie sa apelati la o companie cu o experienta mare in domeniu pentru organizarea tristului eveniment.

Apeland la compania noastra, veti primi servicii complete pentru organizarea si desfasurarea unei inmormantari onorabile. Nu va faceti griji in cazul in care ati auzit despre firme care si-au abandonat clientii, compania noastra isi desfasoara activitatea legal, iar toate serviciile prestate si produsele oferite sunt in baza unui contract, semnat intre noi cu familia indoliata, ce va fi respectat in totalitate.

Funerare-Bucuresti va sta la dispozitie non stop, punandu-va in contact cu un agent profesionist ce va va raspunde la toate intrebarile, va va prezenta toate pachtele si ofertele disponibile si va va informa cu privire la toate procedeele ce trebuie urmate de dumneavoastra si, respectiv, de noi.

Contactati-ne cu incredere pentru a va putea linisti si a trece cu bine peste aceste clipe indurerate.

 

 

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image