Oferim ajutor familiilor indoliate.

Servicii Funerare

Servicii funerare in Militari, mai aproape de dumneavoastra.

Trecerea in nefiinta a unei persoane dragi noua reprezinta o clipa marcanta in viata noastra. Traim sentimente pe care nu le-am mai trait pana in clipa respectiva si ajungem sa avem impresia ca totul se prabuseste in jurul nostru, gandirea ni se incetoseaza si simtim o apasare sufleteasca de neinchipuit.

Totul este trist si ne dorim sa nu fie adevarat, insa realitatea ne doboara si cautam solutii in stanga si in dreapta. In aceste clipe ingrozitoare trebuie sa fim altaturi de celelalte persoane indurate si sa incercam impreuna sa trecem peste.

In cazul in care dumneavoastra sunteti responsabil de organizarea inmormantarii si de a face toate drumurile si demersurile necesae, acest lucru aduce un stres in plus. Este dificil, mai ales ca traiti clipe pline de durere. In momentele acestea este necesar sa luati o gura mare de aer si sa apelati o companie ce ofera servicii funerare complete.

De multe ori, din cauza concurentei, multe astfel de companii bune, actioneaza pe raze restranse, doar pe anumite sectoare, sau doar in anumite orase. Funerare Bucuresti nu se numara printre acestea, suntem o firma serioasa ce oferim produse si servicii de calitate superioara, oriunde aveti nevoie.

Datorita experientei noastre mari in domeniu si a numarului mare de clienti multumiti, am reusit sa ne extindem afacerea si sa putem sa fim alaturi de dumneavoastra in orice zona din municipiul Bucuresti si din localitatile invecinate. Unul dintre sediile noastre se afla intr-unul din cele mai mari cartiere din capitala, in Militari.

Oferim pachete complete ce pot fi achitate cu ajutorul de inmormantare oferit de stat, ce contin toate produsele necesare pentru organizarea unei inmormantari onorabile. Ofertele noastre includ sicriu, cruce, lumanari, doliu si multe altele, iar pentru ca stim ca multi dintre clientii nostri nu au posibilitatea, in pretul pachetului intra si serviciul de transport.

In cel mai scurt timp, din momentul in care ne contactati, trimitem un agent profesionist la dumneavoastra. Va sarim in ajutor cu promptitudine, fiind disponibili atat ziua, cat si noaptea, datorita programului  nostru non stop. Agentul nostru va va raspunde cu intelegere si rabdare la toate intrebarile pe care le aveti si va va oferi consiliere gratuita, astfel incat sa puteti rezolva toate treburile mai usor.

Tinand cont de dorintele si de preferintele dumneavoastra, se va intocmi un contract ce va fi resptectat pana in cel mai mic detaliu. Ne gasiti si in Militari pentru a putea fi mai aproape de dumneavoastra. Apelati cu incredere la serviciile noastre. Pe langa transportul in tara, oferim si servicii de transport funerar international pentru a va putea aduce acasa trupul neinsufletit al celui drag aflat peste hotarele tarii.

Datoria noastra este sa va ajutam sa terceti mai usor peste aceasta perioada ingrozitoare si incarcatata si de a va satisfice toate dorintele, oferindu-i celui drag , trecut in lumea celor drepti, o inmormantare onorabila.

Pe langa serviciile clasice, va punem la dispozitie si posibilitatea de a tine trupul neinsufletit intr-o morga sau intr-o sala de pregatire a decedatilor, deoarece, conform noii legi, trupul defunctului nu poate fi tinut in casa mai mult de 2 ore. Aceste unitati sunt dotate cu echipamente speciale, oferind conditii optime de pastrare a trupului.

Inainte de slujba de inmormanatare, ne vom ocupa de toaletarea celui decedat, acest serviciu fiind inclus in pachetele disponibile.

Apelati cu incredere la compania noastra formata din profesionisti dedicati clientilor lor. Funerare Bucuresti este alaturi de dumneavoastra in clipele grele.

 

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image