Oferim ajutor familiilor indoliate.

Servicii Funerare Sector 1

Pentru servicii funerare in Sector 1, va invitam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail. Pentru clientii nostri ce locuiesc in Sector 1, oferim servicii funerare la cele mai bune preturi.

Oferim: Servicii funerare Aviatorilor, Servicii funerare Aviatiei, Servicii funerare Baneasa, Servicii funerare Bucurestii Noi, Servicii funerare Damaroaia, Servicii funerare Domenii, Servicii funerare Dorobanti, Servicii funerare Gara de Nord, Servicii funerare Grivita, Servicii funerare Victoriei, Servicii funerare Floreasca, servicii funerare Pajura, servicii funerare Pipera, servicii funerare Primaverii, servicii funerare Piata Romana.

corana de trandafiriDaca va confruntati cu un deces al unei rude sau al unei persoane dragi, noi venim in sprijinul dumneavoastra pentru a va ajuta cu tot ceea ce tine de organizarea unui astfel de eveniment. Va punem la dispozitie servicii funerare complete, de la transportul decedatului la domiciliu/capela/cimitir, la pregatirea acestuia si pana la ultimul pas ce presupune inmormantarea. Firma noastra ofera asistenta pentru Sector 1 si nu numai, va ofera o gama variata de servicii printre care si asigura personal calificat care sa se ocupe de documentele necesare in astfel de situatii precum certificate, avize, etc. Dumneavoastra nu trebuie sa aveti grija aceastora deoarece firma noastra se va ocupa de tot pana la cel mai mic detaliu. Frma noastra ofera asistenta non stop pentru fiecare persoana care necesita orice tip de informatie cu privire la decesul unei finite dragi. Printre serviciile pe care le oferim in afara transportului se numara si toaletarea decedatului (spalat, imbracat, barbierit), precum si asigurarea tuturor produselor necesare pentru inmormantare precum : sicriu, cruce, colaci, prosoape preot, prosoape mici, batiste si banuti, lumanari, doliu (pentru usa si pentru pus in piept), etc. Va asteptam la firma noastra sau ne puteti contacta telefonic  si ne putem deplasa in cel mai scurt timp in Sector 1. Dispunem de personal care va poate indruma pas cu pas cu ceea ce presupune un eveniment precum decesul. In astfel de momente atat de nefericite stim ca ultimul lucru la care doriti sa va ganditi este organizarea unei inmormantari. Lasati-ne pe noi sa ne ocupam de tot pana la cel mai mic detaliu. Programul nostrum este unul non sop astfel inca sa putem fi la dispozitia dumneavoastra la orice ora din zi sau din noapte. Incercam pe cat de mult posibil sa va usuram trecerea peste aceasta perioada, chiar daca doar prin prisma serviciilor funerare oferite. Toate serviciile pentru care veti opta vor fi stipulate in contractul pe care il vom incheia, contract ce va fi respectat in totalitate, pana la cel mai mic detaliu. Sunati-ne si ne vom ocupa de tot pana ceea ce presupune organizarea unui astfel de eveniment nefericit.

Ne puteti contacta la: 0769.337.430
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image