Oferim ajutor familiilor indoliate.

Servicii Funerare Sector 2

Funerare-Bucuresti.com.ro ofera servicii funerare pentru persoanele cu domiciliul in sectorul 2. Unul dintre reprezentantii nostri poate veni, la solicitarea dumneavoastra oriunde in Sector 2 pentru a va oferi consultanta gratuita in vedereaunei bune desfasurari a funerariilor.

Oferim:

Servicii funerare Colentina, Servicii funerare Iancului, Servicii funerare Mosilor, Servicii funerare Obor, Servicii funerare Pantelimon, Servicii funerare Stefan cel Mare, Servicii funerare Tei, Servicii funerare Vatra Luminoasa.

coroana de flori bucurestiOferim transport funerar atat in tara, precum si transport in az de reptriere. Orice familie care se gaseste in situatia de a avea o ruda ce a decedat plecata fiind peste hotare va dori sa aduca acasa trupul neinsufletit al persoanei dragi.  Un astfel de caz necesita servicii funerare de calitate care sa asigure familia indoliata ca persoana decedata va ajunge acasa in conditii optime atat din punct de vedere legal, cat si igienic. In cazul inmormantarii si eliberarea numeroaselor certificate si avize poate fi o procedura ce se va efectua mult mai repede prin firma noastra decat in mod normal. Incheierea unui contract cu o firma funerara va facilita toate demersurile necesare organizarii unei inmormantari. Avem preturi accesibile si dispunem de diverse pachete precum pachete pentru pensionari, pachete inhumare/inhumare de lux, pachet inmormantare economic, pachet incinerare, etc., ramanand la aprecierea dumneavoastra sa alegeti pachetul dorit, in functie de posibilitatile financiare. Va asteptam la firma noastra fie ca sunteti din Sector 2 sau alt sector pentru a va ajuta sa luati decizia potrivita. De asemenea, ne puteti contacta telefonic la orice ora pentru orice tip de informatie necesitati. Personalul nostrum va sta la dispozitie 24/24h.

Ne puteti contacta la: 0769.337.430
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image