Oferim ajutor familiilor indoliate.

Servicii Funerare Sector 6

Funerare-Bucuresti.com.ro asigura servicii funerare in Bucuresti Sector 6. In cazul in care locuiti in Sector 6, un reprezentant al nostru, la cererea dumneavoastra, se va deplasa pentru a va oferi consultanta cu privire la desfasurarea funerariilor.

Oferta noastra cuprinde:

Servicii funerare Militari, Servicii funerare Drumul Taberei, Servicii funerare Crangasi, Servicii funerare Ghencea, Servicii funerare Giulesti.

coroana cu flori colorate rainbowDisponibilitate non stop, acesta este unul din caliatile care ne recomanda. Firma noastra vine in ajutorul familiilor indoliate cu servicii funerare complete care sa asigure decedatului o inmormantare corespunzatoare. Suntem disponibili 24/24 ore astfel incat suntem la dispozitia dumneavoastra in orice moment aveti nevoie sa incepeti pregatirile pentru inmormantare. Angajarea unei firme funerare va poate fi de mare ajutor, beneficiind de o serie de facilitati. In cazul in care locuiti in Sector 6, un reprezentant al firmei noastre, la cererea dumneavoastra, se va deplasa pentru a va oferi consultanta cu privire la desfasurarea funerariilor si care este procedura pas cu pas. Firma noastra, cu o vechime considerabila in domeniu, dispune de servicii printre care se numara si toaletarea decedatului (spalat, imbracat, barbierit), asigurarea produselor necesare pentru inmormantare precum : sicriu, cruce, colaci, prosoape preot, prosoape mici, batiste si banuti, lumanari, doliu (pentru usa si pentru pus in piept), etc. De asemenea, va punem la dispozitie numeroase pachete pentru care puteti opta precum pachete pentru pensionari, pachete inhumare/inhumare de lux, pachet inmormantare economic, pachet incinerare, etc., ramanand la aprecierea dumneavoastra sa alegeti pachetul dorit, in functie de posibilitatile financiare. Printre serviciie noastre se numara si serviciul de repatriere decedati sau de incinerare, astfel incat putem oferi serviciul de transport chiar pana la adresa dumavoastra din Sector 6 sau pana la capela/cimitir, in functie de dorinta familiei decedatului. Servicii oferite se desfasoara in conditii optime atat din punct de vedere legal, cat si igienic si in conformitate cu nrmee legale. Transportul se face cu masini omologate, autoturisme speciale pentru transportul funerar. Toate aceste servicii or fi stipulate intr-un contract si respectate intocmai.  Va asteptam pentru a va ajuta sa luati decizia potrivita. Lasati-ne pe noi sa ne ocupam de tot pana la cel mai mic detaliu. Va stam la dispozitie 24/24h pentru a va oferi cea mai buna varianta raportata la nevoile dumneavoastra. Ne puteti suna la orice ora necesitati de serviciile noastre, iar noi vom incerca sa va oferim cea mai buna varianta raportata la nevoile dumneavoastra.


Ne puteti contacta la: 0769.337.430
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image