Oferim ajutor familiilor indoliate.

Repatrieri Decedati – Transport Funerar International

Repatriere a decedatilor din Spania.

Romania se confrunta de ceva timp incoace cu problema emigratiei. Dispora este in continua crestere din cauza problemelor de natura politica sua economica din tara noastra, foarte multe persoane alegand sa plece peste hotare in cautarea unei vieti mai bune.

Populatia Romaniei e in continua scadere, iar, odata cu scaderea populatiei in tara, creste numarul deceselor de peste granite. Romanii se indreapta, mai ales, catre tari vestice, unde au o stabilitate financiara mai mare si isi lasa familiile in urma pentru a le putea intretine de la distanta.

De exemplu, Spania este a doua cea mai aleasa tara de catre romani pentru stabilire. Cateodata se intampla imprevizibilul, persoana plecata in afara poate suferi un deces, iar acest lucru este teribil pentru familiile aflate acasa.

Vestea decesului unei persoane dragi ne da peste cap ingrozitor, este de neconceput si sentimentele ce ne acapareaza sunt de nedescris. Suferinta este la cote maxime si ajungem sa credem ca este un capat de lume, cu atat mai mult cand defunctul se afla peste granite.

Organizarea unei inmormantari este greu de realizat national, dar international este mult mai dificil. In fiecare tara, legislatia difera si de aceea este complicat sa aducem trupul neinsufletit inapoi in Romania. Este recomandat pentru familiile indoliate sa apeleze la serviciile de repatriere a decedatilor. Echipa noastra este familiarizata cuoferirea acestor servicii si stim foarte bine ce pasi trebuie urmati.

Funerare Bucuresti va pune la dispozitie servicii de pompe funebre si de repatriere a persoanelor decedate pentru a ajuta familiile indoliate sa isi ia “ ramas bun “ cum se cuvine de la persoana iubita trecuta in nefiinta. Ne ocupam de tot ceea ce este nevoie pentru relizarea acestor servicii in conditii optime.

Pentru ca stim cat de greu este pentru dumneavoastra sa treceti prin aceste momente, noi va suntem alaturi si facem tot posibilul sa va ajutem sa depasiti cu bine aceasta perioada, va oferim chiar si consiliere gratuita pentru a va alina durerea. Pentru ca persoana draga ce si-a dat ultima suflare peste granite a insemnat foarte mult pentru dumneavoastra, va oferim posibilitatea sa va deplasati alaturi de noi la locul unde s-a produs decesul pentru a prelua trupul neinsufletit si sa fiti prezent pe tot parcursul transportului.

Transportul defunctului in tara se poate face pe cale aeriana, terestra sau maritima, insa prima variant este foarte costisitoare si necesita mai multe procedure. In cele mai multe situatii se apeleaza la transportul terestru, fiind mult mai avantajos.

Transportul defunctului se va face in conditii optime deoarece dispunem de echipamentul potrivit si garantam aducerea acestuia in cel mai scurt timp posibil. Procesul de repatriere consta in mai m ulte etape si multe proceduri, de aceea pot exista si intarzieri, dar acestea vor fi anuntate.

In momentul in care apelati la noi pentru repatrierea celui drag din Spania, noi vom trimite in cel  mai scurt timp un agent calificat la dumneavoastra pentru a va prezenta toate ofertele si pentru a va pune la curent cu toate procedurile ce trebuie urmate pentru aducerea defunctului in cele mai bune conditii si la cele mai bune preturi.

Daca treceti prin aceastra tragedie de deces, apelati la agentia noastra pentru ca oricine merita o inmormantare onorabila, chiar daca este vorba de o persoana ce s-a stins din viata in afara tarii noastre. Oferim cele mai bune preturi si cele mai calitative produse si servicii pentru a finalize procesul de repatriere cu succes, oferind familiilor indoliate posibilitatea de a isi lua “ adio “ cum se cuvine.

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image