Oferim ajutor familiilor indoliate.

Servicii Funerare

Oferim serviciul de transport funerar international

Diaspora romana este in continua crestere si din cauza aceasta si numarul persoanelor decedate peste granite creste. Multi romani pleaca in alte tari in cautarea unui trai mai bun, ne bucuram pentru prietenii sau familia noastra cand reusesc sa faca acest pas, de a parasi tara, insa in momentul in care aflam ca s-a produs o nenorocire, deja simtim cum ne fuge pamantul de sub picioare.

Este foarte dificil sa aduceti trupul neinsufletit al celui drag inapoi pe pamanturile natale, mai ales ca acest serviciu este foarte costisitor.

Pe langa pretul exagerat al repatrierii, este foarte greu sa faceti acest lucru de unul singur deoarece legislatia difera de la tara la tara. Chiar daca ati mai trecut prin nenorocirea de a pierde o persoana draga si sunteti pusi la curent cu procedeele ce trebuie urmate si ce acte trebuie sa eliberati, peste granite aceste lucruri pot fi radical diferite.

Este necesar sa apelati imediat la o companie de pompe funebre ce ofera si serviciul de repatriere decedati si transport international.

Compania noastra se va ocupa de toate demersurile necesare pentru a putea sa aduceti trupul neinsufletit inapoi in tara natala, alaturi de familie si prieteni. Punem la dispozitie pachete si oferte de preturi avantajoase pentru a va oferi posibilitatea de a fi alaturi de persoana draga ce tocmai a trecut in nefiinta si pentru a ii putea organiza o inmormantare cum se cuvine pe pamantul romanesc.

Indiferent daca este vorba de trup sau de cenusa, va punem la dispozitie serviciul de transport international la preturi avantajoase pentru a va putea alina durerea si pentru a va putea ajuta sa treceti cu bine peste aceasta nenorocire.

Oricine merita sa isi ia un ultim “ ramas bun” cum se cuvine, va intelegem durerea si aceasta dorinta si de aceea ne angajam sa va aducem aproape trupul defunctului. Prioritatea noastra este aceea de a multumi clientii si de a le oferi cele mai bune servicii si produse astfel incat sa depaseasca mult mai usor aceste clipe oribile.

Funerare Bucuresti are relatii stranse cu autoritati si institutii din diferite tari pentru a putea oferi servicii de calitate, in mod legal, facand procesul de repatriere mult mai usor. Multe companii nu actioneaza legal, dar noi va vom oferi un contract, in baza caruia vom duce la bun sfarsit toate serviciile, pana in cel mai mic detaliu.

Nu va faceti griji si nu intrati in panica, totul are o rezolvare, dumneavoastra trebuie doar sa apelati la echipa noastra profesionista si sa va pregatiti pentru momentul de “Adio”. Suntem aici pentru dumneavoastra si ne dorim o colaborare ca la carte. Actionam cu promptitudine si oferim servicii non stop, astfel incat, in momentul in care ne contactati, in cel mai scurt timp un agent de-al nostrum, bine pregatit, se va prezenta la dumneavoastra pentru a va informa cu privire la procedeele si costurile aferente serviciului de repatriere.

Garantam seriozitate si ne mandrim cu numarul mare de clienti ce s-au dovedit multumiti de serviciile noastre in lunga noastra experienta in acest domeniu. Va intelegem pe deplin durerea si de aceea suntem rabdatori si ne perfectionam continuu serviciile, incercand sa alinam durerea familiilor indoliate ce apeleaza la noi.

Funerare Bucuresti va ofera serviciu de repatriere a decedatilor si posibilitatea transportului funerar international pentru a va oferi posibilitatea sa va luati un “ramas bun” cum se cuvine de la persoana iubita ce a trecut in lumea celor drepti.

 

 

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image