Oferim ajutor familiilor indoliate.

Transport Funerar

Asiguram transport funerare in Bucuresti cat si in tara.
Putem asigura transport funerar oriunde in Romania cat si la capela sau la cimitir.

transport funerar bucurestiIn cazul in care va confruntati cu un deces in familie sau al unei persoane apropiate va recomandam sa apelati la serviciile unei firme funerare. Daca nu v-ati regasit pana acum intr=o astfel de sitatie, trebuie s stiti ca exista  serie de lucruri de indeplinit si acestea intr-un timp foarte scurt. Din dorinta de a va ajuta firma noastra va pune la dispozitie servicii funerare complete pentru a trece mai usor peste aceasta perioada.

Va putem oferi transport in cele mai bune conditii, acesta indeplinind toate conditiile impuse in vederea unui astfel de transport. Firma noastra se ocupa atat de transport funerar Bucuresti cat si din/in orice alte orase din Rmania, precum si din intreaga Europa.

Procedurile de transport decedati presupun transport in conditii excelente atat din punct de vedere igienic, sanitar, estetic cat si legal. In vederea transportului pe cale terestra, firma noastra va pune la dispozitie autospeciale funerare, autoturisme autorizate si omologate in baza legislatiei legale aflate in vigoare.  Autoturismele de care dispune firma noastra sunt autoturisme cu frigider mortuar, speciale pentru realizarea unui astfel de transport. Va oferim transport la domiciliu, la capela, la cimitir, etc.

Pe langa transport funerar Bucuresti firma noastra are posibilitatea de a va oferi transport in orice alta localitate necesitati si nu numai. Serviciile noastre includ si toaletarea decedatului, manipularea acestuia, precum si asigurarea de produse necesare unei inmormantari precum : prosoape, sicriu echipat complet confecionat din diferite materiale, accesorii funerare, coroane, aranjamente florale, batiste, doliu de pus la usa si de pus in piept, cruce, orar mare, orar mic, etc.

De asemenea, va putem pune la dispozitie personal medical autorizat si calificat in vederea constatarii decesului, imbalsamarii si in vederea eliberarii documentelor necesare in astfel de situatii.

Firmele noastra se recomanda prin seriozitate si profesionalism, si dorim sa venim in ajutorul familiilor pentru a-i ajuta sa treaca mai usor pentru toate detaliile legate de procesul de inmormantare, fie ca solicita doar transport funerar Bucuresti sau orice alt timp de serviciu. In astfel de situatii, firma noastra de pompe funebre asigura consultanta gratuita 24h din 24h, pentru a oferi informatii necesare tuturor persoanelor care necesita intr-o astfel de situatie precum decesul, un eveniment ce in general nu poate fi anticipat.

Ne puteti contacta la: 0769.337.430

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image