Oferim ajutor familiilor indoliate.

Servicii Funerare

Serviciul de transport al urnei in conditii optime si legale

Decesul este un eveniment neasteptat si aduce cu el o multime de sentimente pe care nu le-ati mai simtit pana in momentul respectiv. Gandurile negre ce va acapareaza sunt de nedescris si in situatiile respective, cat de previzibila ar fi, psihicul nostru este la pamant.

Cu toate ca romanii sunt persoane ce urmeaza traditia, in randul acestei natiuni a luat amploare si procesul de incinerare. Multi cetateni prefera sa arda trupul neinsufletit, decat sa il ingroape.

Unele persoane nici nu vor sa auda de faptul ca vor ajunge sub pamant si opteaza pentru incinerare. Aceasta metoda este si mult mai igienica decat inhumarea si, pe deasupra, este si mult mai putin costisitoare.

Incinerarea presupune arderea trupului si acest proces dureaza, in medie, 2 ore. Este mai putin costisitor deoarece nu sunt necesare toate obiectele ce sunt folosite la o inmormantare traditionala, iar unele se pot doar inchiria, de exemplu sicriul.

Incinerarea umana se realizeaza numai in unitati specializate ce functioneaza legal. Aceasta metoda este legala si a inceput a fi o optiune frecventata in randul populatiei moderne. Dupa finalizarea procesului, cenusa va fi depozitata in incinta crematoriului, intr-un loc special amenajat. In comparatie cu un cimitir clasic, zona in care se depoziteaza urna este frumos amenajata si primitoare pentru vizitatori.

In cazul in care ati depus urna cu cenusa intr-una din nisele crematoriului, va fi nevoie sa urmati niste demersuri pentru ridicarea acesteia. Trebuie sa consultati crematoriul pentru a cere informatiile necesare pentru a putea avea dreptul de a intra in posesia urnei.

Dupa ce ati eliberat actele necesare pentru ridicarea acesteia, trebuia sa obtineti o adeverinta de transport. Funerare Bucuresti va pune la dispozitie serviciul de transport al urnei de la crematoriu la locuinta dumneavoastra, in baza prevederilor legale.

Dupa efectuarea tuturor procedurilor, urna va fi inmanata familiei. Familia indoliata are dreptul de a depozita urna intr-un loc special sau, conform unor traditii, aceasta poate fi imprastiata in natura, intr-un loc ce are o semnificatie spirituala sau pur si simplu undeva unde defunctul si-a dorit sa ajunga si nu a avut posibilitatea in timpul vietii.

Pe langa transportul national al urnei, compania noastra va pune la dispozitie si transportul international al cenusei. Avand relatii stranse cu unitati si institutii, astfel incat acest transport sa se desfasoare in termeni legali, va putem ajuta sa aduceti ramasitele pamantesti in conditii optime inapoi in tara.

Sunt necesare unele documente pentru a putea efectua acest transport, insa compania noastra se va ocupa de obtinerea acestora, facand toate demersurile necesare pentru transportul international al urnei.

Apelati cu incredere la compania noastra, oferim numai servicii de calitate, ce sunt desfasurate in conformitate cu legea. Pentru a va oferi garantia serviciilor prestate, vom incheia un contract cu dumneavoastra, in care vor fi precizate toate produsele si demersurile pe care o sa le urmam in totalitate. Echipa noastra are o experienta vasta in domeniul serviciilor funerare si in cel de repatriere a decedatilor, satisfacerea clientilor fiind intotdeauna prioritatea noastra.

Oferim pachete avantajoase ce pot fi achitate cu ajutorul de inmormantare obtinut de stat, iar pentru pensionari, in baza talonului de pensie, acestea sunt gratuite. Daca nu alegeti o inmormantare traditionala, prin inhumare, va punem la dispozitie produse pentru slujba de dinainte de incinerare si, de asemenea, transportul urnei. Va stam la dispozitie non stop si raspundem cu promptitudine intrebarilor si cerintelor dumneavoastra, scopul nostru fiind satisfacerea in totalitate a dorintelor dumneavoastra.

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image