Oferim ajutor familiilor indoliate.

Repatrieri Decedati – Transport Funerar International

Oferim servicii de repatriere a decedatilor aflati in Ucraina.

Romania trece printr-o perioada foarte dificila, mai ales din cauza ca isi pierde din cetateni, acestia alegand sa lucreze peste granite pentru a obtine venituri salariale mai mari si pentru a isi putea constri o viata mai buna.

Daca va confruntati cu decesul unei persoane in Ucraina, este nevoie sa apelati imediat la o companie ce ofera servicii funerare complete pentru a se ocupa de toate demersurile necesare in aducerea trupului neinsufletit inapoi pe pamanturile natale.

Foarte multe familii care traiesc acest cosmar nu stiu ce sa faca si incearca sa rezolve situatia pe cont propriu, insa acest lucru nu este o solutie deoarece este foarte dificil de repatriat o persoana decedata.

Funerare Bucuresti se ocupa de peste 15 ani cu serviciile funerare si cele de repatriere a decedatilor, timp in care am consolidat relatii cu autoritati din diferite tari si am acumulat o experienta vasta in domeniul pompelor funebre. Ne axam foarte mult pe nevoile clientilor si dorim sa le aducem un gram de liniste in perioada agitata prin care trec.

In cazul in care tocmai ati aflat vestea decesului unei persoane dragi aflata in Ucraina, apelati imediat compania noastra de profesionisti in domeniul pompelor funebre. Ne vom ocupa de toate demersurile si procedurile aferente procesului de repatriere.

In fiecare tara legislatia difera, la fel si procedurile pentru a constata un deces, pentru preluarea trupului neinsufletit si pentru transportul acestuia catre tara natala. Noi vom elibera documentele necesare si vom intocmi pasaportul mortuar, de care este nevoie atunci cand tara nu se afla in Uniunea Europeana.

Dispunem de autospeciale concepute pentru astfel de servicii, dotate cu echipamentul necesar transportarii trupului neinsufletit in conditii optime. De asemenea, inainte de a efectua transportul ne vom ocupa de preluarea si imbalsamarea trupului.

Ne gandim foarte mult la clientii nostrii si le intelegem pe deplin durerea, de aceea oferim consiliere gratuita familiilor indoliate. Actionam cu promptitudine si dispunem de un program non stop. In cel mai scurt timp de la momentul in care ne-ati contactat, va vom pune la dispozitie un agent calificat in astfel de servicii, ce va va prezenta toate informatiile si toate ofertele pentru a putea intelege care sunt responsabilitatile noastre si care sunt ale dumneavoastra.

Toate serviciile noastre le prestam in baza unui contract legal semnat intre noi si familia indoliata. Toate detaliile acestuia vor fi respectate pana in cel mai mic detaliu, Funerare Bucuresti fiind o companie serioasa si un ajutor de nadejde.

Suntem alaturi de dumneavoastra si va sarim imediat cum ne contactati in ajutor. Este necesar sa ne precizati toate detaliile si dorintele dumneavoastra. Dorim sa le aducem la cunostinta clientilor nostrii faptul ca, precum prevede Codul Muncii, orice persoana angajata in afara tarii, are dreptul de a I se deconta de catre firma toate cheltuielile aferente repatrierii, chiar daca acest lucru nu este prevazut in contractual de munca al decedatului.

Multe familii indurerate sunt cu psihicul si fizicul la pamant mai ales din cauza ca procesul de repatriere este foarte costisitor, de aceea dorim sa aducem la cunostinta acest lucru.

Tariful transportuli defunctului va fi stabilit inainte in functie de distanta parcursa. Oferim cele mai bune pachete si cele mai bune preturi. Funerare Bucuresti vine in ajutorul dumneavoastra in cazul in care o persoana draga voua a trecut in lumea celor drepti aflandu-se pe teritoriul ucrainian, punandu-va la dispozitie serviciul de repatriere sic el de transport in cele mai bune conditii.

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image